У британської королеви Єлизавети II залишилася одна собака, другий її вихованець помер у Віндзорському палаці. У палацового улюбленця була особлива порода доргі - це суміш такси і коргі.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Daily Mail.

За інформацією видання, пес породи доргі на прізвисько Вулкан, який був другом монарха з 2007 року, помер у Віндзорському замку кілька тижнів тому. Причина його смерті невідома.

У королівській родині всі були дуже засмучені смертю собаки. Тепер у Єлизавети залишився один вихованець доргі, якого звуть Кенді.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Собаки британської королеви, фото: GLOBALLOOKPRESS.COM
Собаки британської королеви, фото: GLOBALLOOKPRESS.COM

Королева любила собак з дитинства: першого пса породи коргі їй подарував в 1933 році батько – король Георг VI. Кілька років тому Єлизавета, незважаючи на прихильність до собак, вирішила більше не заводити їх, щоб тварини раптом не залишилися одні в разі її смерті.

Відомо, що це не перша втрата в королівській родині, наприкінці листопада цього року померла улюблена собака Кейт Міддлтон і принца Вільяма – Лупо. Псу було всього 7 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Кейт Міддлтон і принц Вільям втратили свого малюка, сльози вже не допоможуть.

Як повідомляв Знай.uа, Єлизавета II навіть туфлі сама не розношує: чим займається абсурдно величезний штат прислуги.

Знай.uа писав, річниця весілля королеви Єлизавети і принца Філіпа: як починався роман довжиною в 73 роки.