Смертність від коронавірусу в Україні одна з найнижчих серед країн Європи.

Читайте Знай в Google News!

Запроваджені в Україні протиепідемічні обмеження, включаючи карантин вихідного дня, принесли перші результати. Темпи поширення covid-19 сповільнилися. Про це заявив глава МОЗ Максим Степанов на брифінгу в суботу, 5 грудня

За його словами, хоча влада і не отримала максимального результату, однак карантинні обмеження зупинили ураганне поширення хвороби.

"Ми вже четвертий день бачимо, що ці цифри менші, ніж ті, які були тиждень тому. У нас сьогодні 13 825 хворих за минулу добу, а в суботу минулого тижня було 16 294. Тобто майже на 2,5 тисячі осіб захворіло менше", - сказав Степанов.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Разом з тим він наголосив, що смертність від covid-19 в Україні одна з найнижчих серед країн Європи.

"Якщо подивитися по відсотку летальності, а він у нас один з найнижчих в Європі, він становить близько 1,7%. Це основний результат. Ми зберегли життя щонайменше 42 осіб", - підкреслив міністр.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Степанов прокоментував трагедію в Жовківській лікарні

Як повідомляв портал Знай.ua, Степанова викрили у прем'єрських амбіціях

Також Знай.ua писав, нардепи особисто звернулися до Степанова з вимогою про його звільнення