Ніхто не буде сперечатися, що останні два роки для українців, а також для всього світу – дуже складні. І 2023 просто в самому розпалі, проте відомий український астролог і таролог Ганна Єфремова прийняла рішення попередити людей, що на нашу планету чекає велике лихо.

Астролог Ганна Єфремова називає переломним роком для України у боротьбі з російськими окупантами, та й для решти світу, далеко не 2023 рік. Астроексперт заявила, що у 2025 році, на жаль, відбудеться нове велике горе.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру Анни Єфремової у мережі YouTube, де вона часто ділиться свіжими прогнозами.

Анна Єфремова, скріншот: YouTube
Анна Єфремова, скріншот: YouTube

"Вкрай переломним буде 2025 рік, як у війні між Україною та Росією, так і у світі, і в новій тенденції перелому світу. 2025 рік принесе багато бід світу і у нас з вами вибору немає", - каже астролог.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Також Єфремова поділилася прогнозом для України на 2023 рік. Астролог зауважила, що буде кілька важливих періодів для нашої країни, проте вони не зовсім приємні.

Анна Єфремова, кадр з відео прогнозу
Анна Єфремова, кадр з відео прогнозу

"Перший: з 30 червня по 17 серпня. Другий: з 16 листопада по 28 грудня. У цей період часу принесуть рухи народним масам та екологічні природні катаклізми. Рух народних мас - це, швидше за все, буде міграція, евакуаційні переміщення", - розповіла Анна Єфремова.

Нагадаємо, "Принесе багато бід...": таролог Єфремова назвала дату, коли весь світ накриє хвиля страждань.

Раніше повідомлялося, астрологіня Поліна Павлова шокувала заявою: "Я нарешті скажу, коли закінчиться війна".

Також, у "Містера Сідра" з'явився конкурент: шаурма отруїла десятки росіян.