7-річна гімнастка Олександра Паскаль втратила ногу під час російського обстрілу Одещини. Однак після реабілітації вона продовжує займатись художньою гімнастикою і навіть бере участь у змаганнях. Повідомляє телеграм-канал "Кидок Мангуста".

Від рук російських окупантів в Україні постраждало безліч спортсменів, навіть найменших, як Саша Паскаль з Одещини. Під час однієї із ракетних атак дівчинці відірвало ногу. Також вона отримала багато інших серйозних трав.

Даша Паскаль. Фото: instagram.com/alexsandrap2016
Даша Паскаль. Фото: instagram.com/alexsandrap2016

Втім, юній гімнастці вдалося реабілітуватися та здивувати всіх неймовірною силою духу. Дівчинка навчилася не лише стояти та ходити на протезі, а й продовжила займатися улюбленою справою – художньою гімнастикою. Маленька спортсменка навіть виступає на змаганнях.

Фотограф Вікторія Єфремова побачила, що Саша Паскаль повернулася у змагання та подарувала їй фотосесію. Кадри юна гімнастка опублікувала на своїй сторінці в соцмережі instagram і підписала "Справжня я".

Популярні новини зараз
Пенсійний фонд виплатить значну допомогу: хто з українців отримає до 21 000 грн Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток "На Росію чекає повторення катастрофи": афонський старець передбачив потужну подію для України
Показати ще

Українці не змогли стримати натиску емоцій.

"Така маленька і така сильна та мужня! Молодчинка! Справжня україночка! Гордість України!", "Дорога, чудова, сильна Саша! Ти з усім впораєшся і в тебе попереду довге життя та багато радості", "Саша, ти наша справжня переможниця, гордість нації", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, українок можуть розгорнути прямо в аеропорту під час поїздки на курорт: які проблеми з паспортом зашкодять відпочинку з дитиною.

Також наш портал інформував, 97-річна пенсіонерка пережила Голодомор, а зараз добровільно віддала весь урожай ЗСУ: "У мене і онуки та правнуки там.

Крім того, ми писали, шахрай із Дніпра обдурив родичів загиблих, які зникли безвісти та полонених бійців на 3 млн гривень.