Езотерики та екстрасенси вирішили об'єднати свої прогнози. Питання, які поставили до карт Макс та Марія — вкрай актуальні та важливі.

Що значить бунт Пригожина, чи скоро помре путін і, чи здійснить найстрашніший злочинний акт — підрив Запорізької атомної електростанції. Про це вони розмовляли на Youtube-каналі.

Макс Гордєєв та Марія Тиха. Фото: Youtube
Макс Гордєєв та Марія Тиха. Фото: Youtube

Перше питання, яке обговорили езотерики — бунт Пригожина. Вони впевнені, що це спланована акція, і за ним хтось стоїть. Причиною цього бунту — імовірно було складне фінансове становище очільника ПВК "Вагнер".

Макс Гордєєв та Марія Тиха. Фото: Youtube
Макс Гордєєв та Марія Тиха. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах
Показати ще

Карти показали, що акція була спланована. Також у Марії випала карта військового у високому чині, на її думку — російський генерал, причетний до цієї події.

Щодо ЗАЕС, тарологи зазначили, що вона дійсно замінована і будь-яка зачіпка, то вони зможуть її підірвати. Керують наказами емоційно нестабільні люди. Тому все у будь-який момент може вийти з-під контролю, але надія, на те, що буде все добре залишаться.

Також зазначають, що з ядерною зброєю ворог просто маніпулює, але ніхто не хоче її застосовувати.

Щодо смерті путіна, то Максу випали карти, що путіна максимально намагаються лікувати, "його витаскують з того світу". Організм на останніх ресурсах, та екстрасенси припустили, що влітку може статися бажане для всіх українців прощання з путіним.

"Може сонце його придушить, може вже літом ми з ним попрощаємось?" — зазначив Макс.

Щодо блекауту взимку — він буде. Але

Нагадаємо, ми писали, що астролог підказав, що в жодному разі не можна дарувати пенсіонерам: ці предмети принесуть лише нещастя.

Як повідомляв "Знай.ua" астрологиня Яна Тимощук розповіла чи будуть у червні атакувати столицю та що буде із Каховською ГЕС.

Також "Знай.ua" інформував, "Принесе багато лиха...": тарологиня Єфремова назвала дату, коли весь світ накриє хвиля страждань.