Скандального одеського воєнкома, який заробив мільйони на продажу білих білетів, має шикарну віллу в Іспанії та автопарк вартістю у 500 000 доларів, нарешті звільнили з посади.

Про це 28 червня в ефірі "24 каналу" розповіла начальниця координаційного прес-центру сил охорони та оборони Півдня Наталя Гуменюк.

Воєнком Євген Борисов. Фото скріншот Youtube
Воєнком Євген Борисов. Фото скріншот Youtube

"Рішення Ставки Верховного Головнокомандувача, прийняте 23 червня, реалізували: полковник Борисов звільнений з посади начальника обласного територіального центру комплектування Одеської області. Відбувається процедура передачі посади та подальшої планової реалізації офіцера, яка займає певний час", – підкреслила керівниця пресцентру.

Вона додала, що ніхто не перешкоджає діяльності правоохоронних органів щодо розслідування справи Борисова.

Військкомат в Україні, фото eadaily
Військкомат в Україні, фото eadaily

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

"Зараз відбувається процедура, вона має певну протяжність в часі, передачі посади й подальшої планової реалізації офіцера. Наразі ми не перешкоджаємо діяльності правоохоронних органів, ті порушення та провадження, які були порушені, вони продовжуються, правоохоронні органи працюють, доказова база збирається", — зазначила Гуменюк.

Євген Борисов. Фото: скрін youtube
Євген Борисов. Фото: скрін youtube

Гуменюк розповідає що зараз одеський ТЦК очолює заступник начальника.

Кажуть, що Борисов планує після звільнення виїхати до Іспанії, де проведе свою безбідну пенсію.

За час повномасштабної війни скандальний воєнком заробив біля 60 мільйонів евро.

Раніше портал Знай повідомляв, військком-олігарх: стала відома вартість майна в Іспанії голови Одеського ТЦК Євгена Борисова.

Також наш портал інформував, керівник Тернопільського ТЦК переправляв чоловіків у зворотний від фронту бік.

Крім того, ми писали, приїхали грати благодійний концерт, поїхали до військкомату: в Одесі запакували музикантів, повезли одразу до десанту.