Мережа секс-шопів No Taboo приховувала від податкової шалені прибутки.

Власники бізнесу отримували понад 230 тис. доларів доходів на місяць, про які не звітували у податкову. Організували свою діяльність представники цього бізнесу без застосування РРО та офіційного оформлення працівників. Про це повідомив голова податкового комітету Данило Гетманцев у Telegram.

Магазин для дорослих. Фото: Youtube
Магазин для дорослих. Фото: Youtube

"Власникам мережі та інтернет-магазину слід було б знати, що сплата податків армії у війну є обовʼязковою, навіть і особливо якщо продаєш інтимні товари, незалежно від твого пишномовного бренда No Taboo", – написав посадовець.

Наприкінці 2022 року повідомлялося, що у компанії No Taboo 48 магазинів у 15 містах України. До того ж минулого року відкрився магазин у Барселоні. У 2020 році виторг No Taboo становив 6-7 млн доларів. Власниця Анжела Запорожець розпочала свій підприємницький шлях в 1990 з продажу в'язаних шарфів у Кривому Розі.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Нагадаємо, ми писали, що комар носа не підточить: що потрібно знати підприємцям, щоб не боятися податкових органів.

Як повідомляв "Знай.ua", PlayStation 5 стане доступнішою: Sony незабаром знизить ціну на ігрову консоль.

Також "Знай.ua" інформував, мінімум 55 грн за літр: експерт розповів чого чекати від цін на паливо у серпні.