З початку повномасштабного вторгнення президент України Володимир Зеленський та його дружина пройшли чимало випробувань, які позначились на їхніх стосунках

Про це Олена Зеленська одного разу розповілав інтерв'ю американському журналісту Пірсу Моргану,видання The Sun.

Олена Зеленська, фото: Офіс Президента
Олена Зеленська, фото: Офіс Президента

Також перша леді та президент зробили відповідну загальну публікацію у соціальній мережі instagram.

"Війна не зламає нас. Тому що ми разом. І ми боремося за Україну", — написано в офіційному повідомленні.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як відомо, Олена та Володимир прожили у шлюбі майже 20 років, а познайомилися вони, коли ще навчалися у школі. У них двоє дітей – син Кирило та дочка Олександра.

"Я погоджуюсь з теорією, що випробування роблять шлюб сильнішим. Я думаю, у нашій ситуації це так. Ми стали більш цікавими один одному… У нас є що сказати один одному. щоб це випробування поєднало нас", - сказала Пірсу Олена Зеленська.

Володимир та Олена Зеленські, фото: Instagram
Володимир та Олена Зеленські, фото: Instagram

Президент погодився з думкою дружини, хоча вона жартома порадила йому мати власну думку з цього приводу.

"Коли ти поряд зі мною, твоя думка є пріоритетною. Що я б сказав, у мене немає іншого досвіду. У мене тільки одна дружина і я – щасливий. У мене ніколи не було відчуття, що з нашими стосунками щось не так. Або , можливо, ти почуваєшся нещасною іноді" , - жартівливо запитав Володимир Зеленський, і додав, що "війна однозначно зробила їхній шлюб ще міцнішим".

Нагадаємо, що Олена Зеленська розповіла, як жити з Президентом України і чи миє він посуд: "Життя саме дає тобі накази".

Раніше ми повідомляли, що Олена Зеленська розкрила правду про останні роки життя: "Ми розлучені, моє рішення".

Також стало відомо, що Олена Зеленська зізналася, який внесок робить її син у перемогу України: "Він дає поради військові та батькові".