Паркувальник впевнений, що повістка - це помста за штрафи.

У Києві директор ЖЕКу вручив інспектору з паркування повістку до військкомату. Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Повістка. Фото: Youtube
Повістка. Фото: Youtube

У сюжеті йдеться, що інспектор з паркування в одному із великих районів Києва одного разу оштрафував водія через порушення правил паркування. Той виявився директором ЖЕКу.

Спочатку чиновник погрожував інспектору вимкнути воду в квартирі. Проте згодом приніс повістку. Директор ЖЕКу не реагував на те, що Сергій має відтермінування від військової служби та вимагав негайно прийти до військкомату. — розповідає паркувальник Сергій.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Для ФОП вступили у дію нові правила Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Моібілзація. Фото: Youtube
Моібілзація. Фото: Youtube

Сергій розповідає, що перед тим чиновник обійшов квартири у будинку та встановив його точну адресу, а тоді приніс повістку. Він переконаний, що це було помстою за накладені штрафи за порушення паркування.

"Він ходив по сусідах, сказав моїм батькам, що мене з ЖЕКу шукають. Він з'ясував мою адресу проживання і намагався мені вручити повістку. І тут я впізнаю, що це мій улюблений порушник", - каже Сергій.

Інспектору з паркування таки довелось взяти повістку, прийти до ТЦК та СП і підтвердити свою "відстрочку" від мобілізації. Директор ЖЕКу відмовився коментувати інцидент.

Нагадаємо, ми писали, що як ухилянти уникають призову: ДБР розкрило основні схеми.

Як повідомляв "Знай.ua", на Сумщині українець "зберігав у себе на подвір'ї" російський танк Т80: "А от чого нема, того нема".

Також "Знай.ua" інформував, українським водіям нагадали про нові правила ПДР.