Попри те, що зараз розпал літа, енергетики країни готуються до зими.

Через ракетні обстріли та атаку дронами-камікадзе, значна частина енергетичної системи була пошкоджена. Для того аби повністю забезпечити населення електроенергією, вже зараз проводять ремонтні та відновлювальні роботи. На засіданні уряду, Прем’єр Міністр України – Денис Шмигаль розповів як рухається ремонтна кампанія енергетичних об’єктів.

Денис Шмигаль про ремонтну кампанію. Фото: скрін телеграм каналу

За його словами, уряд країни розповідає про труднощі, які потрібно долати та не применшує наявні і потенційні загрози

Денис Шмигаль. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Ситуацію в енергетиці, Прем’єр Міністр, прокоментував так:

"Ситуація в енергетиці. За даними Міненерго, ремонтна кампанія йде за планом: Атомні блоки. Відремонтовано п'ять атомних блоків потужністю 4,4 ГВт. У ремонті ще чотири блоки потужністю 3,4 ГВт"

За час ремонтних робіт, 24 енергоблоки відремонтовано або ще ремонтуються. Ця кількість енергоблоків – 62% від загальної кількості. Їх потужність складає 4,3 ГВт. Стосовно ТЕЦ, статистика така: 70% відремонтовано, відповідно ще 30% на ремонті. Наразі відремонтовано і в ремонті 32 гідроагрегати чи 68% від потужності.

ремонт електромереж
ремонт електромереж

“Укренерго” виконав майже 80% ремонтних робіт магістральних мереж. Також голова уряду додав, що високовольтні підстанції вже повернулися до показників довоєнного часу.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай, інформував, нардепа від "Слуги народу" Анатолія Гунька спіймали на одержанні хабара: обіцяв поділитися державною землею

Раніше на порталі Знай повідомлялося, підсанкційний екснардеп Новинський з родиною плаває на сапі у Хорватії: "5-ти зірковий готель та розваги"

Також, наш портал інформував, щоб ніхто не дізнався, чим закінчилася справа про "рекордний хабар": вирок ВАКС щодо угоди Злочевського засекретили