14 серпня відзначається одне з найважливіших церковних свят літа – Медовий спас.

Цей день цінували ще наші пращури сотні років тому, а традиція святкування дійшли й донині. Сьогодні мільйони людей ще святкують Медовий Спас, але роблять це по-іншому. Важливим етапом святкування є й вітання рідних та друзів.

Медовий Спас: привітання у прозі

Привітання у прозі з Медовим Спасом

Вітаю зі святом Медового Спасу! Бажаю смачних макових та медових пирогів на столі! І нехай не тільки в Маковіїв день, а й згодом ваше життя буде солодким! Міцного вам здоров'я, радості в сім'ї, веселощів та достатку! Багато радості та усмішок, впевненості у завтрашньому дні, величезного успіху та простого людського щастя! Нехай Господь Бог оберігає вас від усіх бід!

****

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Вітаю із днем ​​Медового Спасу! Хочу побажати, щоб стіл ломився від усіляких маково-медових страв! І не тільки стіл був смачним та солодким, а й життя таким! Усіх земних благ вашій родині! Успіхів та удачі! Здоров'я та краси! Щастя та багатства! Радості, взаємної любові та відданої дружби!

****

З днем ​​Маковія! Нехай земля йде з-під ніг від медового щастя! Бажаю, щоб слова коханого завжди зігрівали своїм теплом! Нехай твого серця ніколи не торкнеться тінь розчарування!

****

Відмінного настрою та щирих усмішок! Зі святом Першого Спасу! Здоров'я, удачі, достатку! Прекрасних медових миттєвостей та нескінченного солодкого щастя!

****

Медовый спас СМС
Медовый спас СМС

****

Нехай Медовий Спас принесе тобі безліч позитивних емоцій та сотні яскравих моментів! Бажаю миру, достатку, посмішок та кохання! Нехай у твоїй душі панують гармонія та щастя! Нехай здоров'я буде міцним, а життя солодким, наче мед!

****

Славне свято - Спас Медовий! Цього дня все солодко. Тож нехай всі Ваші дні будуть такими ж: яскравими, легкими і солодкими! Бажаю всім, хто неодружений - одружитися, а тим, хто в сварці - помиритися. Будьте щасливі!

Нагадаємо, що Медовий Спас не за горами: правила та традиції свята.

Раніше ми повідомляли про Успенський пост-2023: головні правила на 2 тижні серпня, яких потрібно дотримуватися кожного християнина.

Також стало відомо, чи зміниться дати Спасів у 2023 році: Яблучний, Медовий та Горіховий та їх традиції.