До 2025 року Іран з Росією склали договір про виготовлення майже 6000 ударних дронів.

Про це розповіли у видавництві Washington post.

Виробництво буде відбуватися в Татарстані. Його планують проводити протягом трьох років: від зими 2022 до 2025 року.

Дрон-камікадзе. Фото скріншот з Youtube
Дрон-камікадзе. Фото скріншот з Youtube

Вартість цієї співпраці буде становити 1,5 мільярда. Співпрацюють вони за типом франшизи, де Іран поділився проєктною документацією, а Росія надала свої потужності. Для масштабування виробництва завод запрошував до себе співробітників мотивуючи їх високими заробітними платами.

Популярні новини зараз
Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Подекуди ці суми вищі ніж заробітна плата інших підприємств в 10 разів. Тим часом в Україні, на ремонт сільських стадіонів було виділено 185 мільйонів гривень. В час війни ці статі витрат не повинні займати належного місця в бюджеті, адже є потреби значно важливіші. Більш того, на Закарпатті влада на дороги виділила 600 мільйонів гривень.

Ремонт дороги у Закарпатській області, скріншот
Ремонт дороги у Закарпатській області, скріншот

Про це повідомили на сайті Прозоро. Йдеться про капітальний ремонт доріг в цій області. Довжина цієї дороги майже 7 кілометрів. Аукціон з визначення виконавця ремонтних робіт має відбутися вже 23 серпня. Дорога повинна бути відремонтована до кінця цього року.

Інформація про ремонт цієї дороги викликала значний резонанс серед населення країни. Багато користувачів соціальних мереж обурилися вартістю робіт, адже вважає, що такі колосальні витрати на ремонти доріг зараз є недоцільними. "Центр протидії корупції" - громадська організація, котра вважає, що цей тендер вигідний тим людям, котрі хочуть звести курорт попри супротив екологічних активістів.

Нагадаємо, що інформаційний портал Знай, інформував, "Це репетиція, буде переворот": відомий астролог назвав місяць кінця путіна та розвалу росії
Раніше, на порталі Знай, інформувалося, керівництво податкової перевірять на доцільність відпусток: на українців чекають цікаві відкриття?
Також наш портал інформував пенсіонер "глушить" по 8 пляшок енергетика на день, незважаючи на три серцеві напади: "Відмовитися від кокаїну було простіше"