Колишній голова правління компанії "Нафтогаз" Андрій Коболєв, котрому на ногу повісили електронний браслет, продовжує піаритися на цій темі. Колишній чиновник, якого звинувачують у корупції, навіть опублікував невеликий "фотосет" у своєму новому аксесуарі.

Багато оглядачів зазначають, що Андрію Коболєву переживати подібний життєвий період дуже складно. Є підозри, що екс-чиновник хоче, щоб його погладили по голівці та пошкодували.

Про це пишуть автори Telegram-каналу "Сходка у сейфі".

Андрій Коболєв
Андрій Коболєв

"Ми насправді вважаємо, що Андрій має вирушити за ґрати хоча б за загальновідомі факти, коли ми за державні кошти купували для нього Cadillac Escalade, але то таке...

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Свого часу Коболєв нормально так витягнув газових грошей: накупив на маму будинків у Штатах і переказував їй свої багатомільйонні премії від Нафтогазу. Настав час відповідати, але відповідає Андрій поки мляво", - пишуть автори Telegram-каналу "Сходка в сейфі".

Андрій Коболєв, фото: Tg "Сходка в сейфі"
Андрій Коболєв, фото: Tg "Сходка в сейфі"

Андрій Коболєв, фото: Tg "Сходка в сейфі"
Андрій Коболєв, фото: Tg "Сходка в сейфі"

Ще уважні оглядачі помітили дуже цікавий і показовий факт, що одне фото в електронному браслеті Андрій Коболєв опублікував у шкіряних Loro Piana, а на фотосесію вдягнув і похвалився рідкісним годинником - FP Journe Octa. Перепродаж схожої моделі на Chrono24 починається з 60 тисяч євро, а ось новенький на FarFetch – 193 200 євро (7,7 млн гривень).

"На сайті пишуть, щоб ми поквапилися, адже це останні. От халепа, ми хотіли такі ж ексклюзивні, як у Андрія, але є проблема - ми не накрали стільки грошей на Нафтогазі", - зазначають автори публікації.

Нагадаємо, нових свердловин багато, а видобутку немає: Юрій Корольчук показав, як "Нафтогаз" Чернишова обманює українців.

Раніше повідомлялося, що Абрамович уже не хоче віддавати гроші українцям, а його друг Ярославський передумав продавати яхту для відновлення Харкова.

Також, Віктор Пінчук постачатиме "золоті" австрійські труби для "Укрнафти": майже вдвічі дорожче.