Історія із замахом на заступника податкової Євгена Сокура виглядає дуже неоднозначно. Про це на своїй сторінці у Twitter заявив активіст і військовий Олег Симороз.

Військовий заявив, що замах на Євгена Сокура виглядає дуже дивно, наприклад, тому, що першим про це суспільству повідомив Данило Гетманцев, а не правоохоронці. Активісту здалося дивним, що чиновник має такі деталі слідства.

Замах на Євгена Сокура. Фото: https://t.me/getmantsevdanil
Замах на Євгена Сокура. Фото: https://t.me/getmantsevdanil

"Щодо нібито "замаху" на заступника податкової Євгена Сокура щось дуже мутновато все… Першим про це написали не правоохоронці, а нардеп від слуг Гетманцев, до речі колишній шеф Сокура, останній працював у нього помічником. Вибачте, а хто такий Гетманцев, щоб знати такі деталі слідства як невідкладні оперативні заходи з точним часом?”, – написав військовий.

Замах на Євгена Сокура. Фото: МВС
Замах на Євгена Сокура. Фото: МВС

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Олег Симороз зазначив, що немає жодної інформації, що чиновник податкової отримував якісь погрози, а самі виконавці замаху схожі на звичайних "гопників". За словами активіста, це могла бути вистава, яка вигідне Гетманцеву.

"Чому це вигідно саме Гетманцеву? Ну бо він чорт, який насправді є ворогом адекватного чесного бізнесу і він би мав сидіти, але як бачимо схоже він влаштовує чергову виставу, щоб в інформаційному просторі вдати з себе "жертву реформатора", якого переслідують поганці", - додав Олег Симороз.

Пост Олега Симороза. Фото: скрін twitter
Пост Олега Симороза. Фото: скрін twitter

Раніше портал Знай повідомляв, голові Тернопільської облради повернуть заарештовані гроші: не відносяться до відкату.

Також наш портал інформував, екснардеп розповів про масштаби податкової мафії: кладуть у кишені величезні гроші.

Крім того, ми писали, що у президента Нацаакадемії агронаук Ярослава Гадзало провели обшуки: СБУ здивувало цікавою знахідкою.