Міністр Оборони України Олексій Резніков розповів, що зовсім скоро у Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки відбудеться повна цифровізація.

Олексій Резніков, фото: Міноборони
Олексій Резніков, фото: Міноборони

Про це він розповів, виступаючи на Міжнародному ветеранському форумі. Захід проводиться не перший рік та присвячений захисникам та захисницям України. На цьому форумі обговорювали майбутнє країни та захист ветеранів України. За словами Резнікова, зараз активно звільнюють обласних воєнкомів, а вже з осені всі державні реєстри будуть передавати дані до ТЦК. Планується впровадити таку взаємодію з середини осені цього року.
Сьогодні ця справа знаходиться на етапі підписів відповідних наказів, для активного обміну інформацією. Для територіальних центрів комплектування тепер будуть відкриті реєстри Міністерства Надзвичайних Справ, Державної Прикордонної Служби України, Міністерства Зовнішніх Справ та інших державних організацій.

Співробітники ТЦК, скріншот: YouTube
Співробітники ТЦК, скріншот: YouTube

Таким чином інформація, яка з'являтиметься у реєстрах, буде заходити автоматично у спільну базу даних. За словами міністра, ці зміни покликані, щоб громадяни менше відвідували кабінети чиновників, та уникали бюрократії. Раніше Державна Прикордонна Служба почала активно співпрацювати з ТЦК. Це зроблено задля зменшення незаконного перетину кордону громадянами призивного віку. Обмін інформацією між цими двома відомствами відбувається у режимі онлайн. У разі виявлення порушення, або підроблених документів, громадянин за кордон не потрапить.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще


Нагадаємо, інформаційний портал Знай, інформував, військкомат у Сумах охороняє 7-річний хлопчик: "Спочатку я потиснув руку і потім це все почалося"
Раніше, на порталі Знай, повідомлялось, чоловік спалив 12 військових авто у Києві: взяли, коли хотів підпалити чергову автівку
Також, наш портал інформував, знайшли повістку у поштовій скрині: адвокат розповів, що робити і чи законне таке "вручення"