Клієнти "Укрпошти" матимуть змогу отримати цінний подарунок, якщо виконають кілька нескладних дій. Про це йдеться на офіційній сторінці поштового оператора в соціальній мережі Facebook.

Найбільша українська державна компанія "Укрпошта" нерідко потрапляє у конфліктні ситуації через труднощі з доставкою посилок, проте намагається догодити клієнтам та якось їх порадувати.

"Укрпошта", скріншот: Facebook
"Укрпошта", скріншот: Facebook

На цей раз компанія запустила акцію, в рамках якої можна отримати досить цінний подарунок - кавоварку. Усього буде розіграно 40 одиниць техніки серед усіх клієнтів, які виконуватимуть лише три умови.

"Укрпошта". Фото: скрін youtube
"Укрпошта". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як отримати подарунок від "Укрпошти":

  • відправити "Укрпоштою" дрібний пакет або дрібний пакет PRIME за кордон;
  • сплатити доставку карткою Visa;
  • зареєструвати трек-номер відправлення у формі на сторінці акції.

У компанії наголошують, що скористатися пропозицією клієнти можуть до кінця літа – до 31 серпня.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Не розуміють, що викинули...": на "Укрпошті" почали зникати посилки з комп'ютерних магазинів.

Також наш портал інформував, "Одні комісії знімають": українці платять за доставку "Нової пошти" втричі більше, ніж коштують відправлення.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, директора "Укрпошти" Ігоря Смілянського рознесли за коктейлі замість якісного сервісу: "Пише, заливши очі".