Компанія українців влаштувала суперечку з воїном ЗСУ, який зробив їм зауваження за прослуховування російської музики. Відповідний ролик оприлюднили на сторінці "Ватний Дрезден" у соціальній мережі X.

Незважаючи на повномасштабну війну, яка триває вже понад півтора року, в Україні знаходяться громадяни, які не гидують російською музикою. Часто навіть у публічних місцях можна почути пісні виконавців, які підтримують і фінансують російську армію.

Скандал через російську музику. Фото: скрін з відео
Скандал через російську музику. Фото: скрін з відео

Так, у Запоріжжі спалахнув новий скандал. Військовий у відпустці помітив компанію, яка у публічному місці слухала російську музику та зробив зауваження. Замість адекватної реакції від компанії були мати і крики.

"Так йди служи, чого ти тут відпочиваєш?", - відповіли на зауваження захисника.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Скандал через російську музику. Фото: скрін з відео
Скандал через російську музику. Фото: скрін з відео

Військовому, який приїхав відпочити, порадили закрити вуха і не слухати, якщо йому не подобається.

"Закрий вуха і не слухай", - додали слідом.

Після довгих криків і суперечок, компанія все ж таки погодилася вимкнути "музику".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Прямим текстом надіслала на*ер": жінка накинулася на військового за прохання вимкнути російську музику.

Також наш портал інформував, блогерка із Закарпаття, яка хотіла розділити Україну, втекла за кордон і нарікає на владу: "Хочуть забрати нашу історію".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, прихильниця дорогого відпочинку та люксових брендів: що відомо про відповідальну за закупівлю в укриття барабанів, конструкторів та овочерізок.