Місяць у повні в Рибах 31 серпня позитивно вплине не тільки на Риб, а й на Раків.

Поточний місяць у повні буде Синім або Блакитним, причому унікальність його в тому, що він стане вже другим за серпень. Два повні на місяць — це знак того, що настав час звільнитися від усього непотрібного, що заважає нам рухатися далі в житті. Початок вересня не буде багатим на астрологічні події, але варто відзначити, що уповільнення зворотного руху Венери з подальшим переходом у стаціонарну, а потім директну фазу дещо покращить фінансовий та романтичний фон для більшості представників Зодіакального кола.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Те, чого ви прагнули, доставить вам розчарування. Досвід, який обіцяв стати приємним, виявиться безрадісним. Світські події, які мали б надати стимулюючий вплив, перетворяться на ексцеси, про які їх учасники воліли б забути. Коли астрологічні обставини складаються для Овнів, таким чином, як цього тижня, настає найгірший період спроб поєднати бізнес із задоволеннями. Події, які рекламувалися на всі почуття, навряд чи виправдають очікування. Партнерські відносини, спільні підприємства, романтичні захоплення та дружба з жінками виявляться невдалими чи неприємними.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Цього тижня Тельці зможуть краще вивчити свої можливості. Ваші здібності та винахідливість зростуть. У вас розвинеться дар особистої чарівності, ви зможете набути влади чи вищого становища. Більше того, все це вам дістанеться без особливих труднощів або завдяки цінній допомозі з боку. Якщо негативні чинники не знищать позитивний потенціал, успіх супроводжуватиме всі ваші зусилля, особливо пов'язані з психоаналізом, дослідженнями та розслідуваннями, оцінкою чи розподілом фінансів.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Розслідування та дослідження Близнюків цього тижня принесуть задовільні результати. Пошуки скарбу, напевно, приведуть до успіху. Втрачені речі буде знайдено, борги сплачені. Обставини спонукають вас до прийняття мудрих ділових рішень, психологічного аналізу та оцінки власності. Ви зможете навчитися самодисципліні та тому, як успішно надавати особистий вплив. Якщо пам'ятати про те, що "перо могутніший за меч", цей період принесе вам значну користь.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Ракам цього тижня не варто потрапляти у положення, успіх яких залежить від вашої популярності та відношення оточуючих. Якщо ви займаєте якусь керівну посаду, можна очікувати загального невдоволення і навіть відкритої опозиції. Обставини можуть наразити на небезпеку цінності, цілісність, принципи, взаємини та спілкування з оточуючими. Однак цей потенціал не залишить свого негативного відбитку. Наприклад, ви можете скоротити кількість своїх знайомих, працюючи поодинці або скромно залишаючись на задньому плані.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Для представників зодіакального знаку Лев, рушійними силами інтенсивної діяльності цього тижня можуть стати боротьба за владу, заздрість та спрагу помсти. У цей період ваші колишні вчинки можуть створити перешкоди, які доведеться подолати, щоб робити подальші дії. Гнів у цей час може мати нищівну силу. Але, перетворений на позитивну енергію, він здатний призвести до не менш грандіозних досягнень.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Потік ідей, інформації та спілкування в цілому можуть стати більш обмеженими через ваш недостатній інтерес до навчання або спілкування з людьми. Навколишні можуть попросити у вас поради щодо певного питання. Можливо, ви будете шукати або використовувати інформацію та навички, щоб придбати новий досвід або зайняти вищу позицію. Організаторська робота у період може вийти першому плані. Контакти та подорожі цими днями пов'язані з бізнесом чи іншими серйозними проблемами.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Терезів цього тижня оточує достаток вільної та слухняної енергії, якщо вам знадобиться допомога, вона з'явиться. Люди, з якими ви стикаєтеся, докладатимуть зусиль задля досягнення тих же цілей, що й ви. Перешкоди на вашому шляху виявляться нечисленними чи несуттєвими. Початкове зусилля може дати поштовх наступним і призвести до цілого ряду досягнень. Завдяки своїм фізичним діям ви опинитеся там, де вам потрібно бути, і в потрібний час.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Коли зіркова обстановка складається для представників вашого зодіакального знака таким чином, як зараз, виникають обставини, що дозволяють вам порадіти полегшенню завдань та успіху. Люди та ситуації, з якими ви зіткнетеся, будуть цілком сумісні з вами або, принаймні, не будуть мати негативного характеру, не завадять вашому щастю або безперешкодному досягненню поставлених вами цілей.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Надзвичайно активні, потенційно хаотичні обставини цього періоду викликають у вас головний біль – як у прямому, так і переносному значенні. Нинішній планетарний аспект сприяє надзвичайно енергійним, іноді надмірно агресивним вчинкам. Ви опинитеся в атмосфері, де всі навколо будуть поглинені справами – це повною мірою стосується і вас. Майже у всіх ситуаціях буде важко знайти пасивного виконавця. Починається новий дворічний цикл енергії, і вам доведеться рушити у новому напрямку та створити нові підприємства.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Астрологічна ситуація цього тижня означає для Козерогів можливість благополучно поєднувати бізнес із задоволеннями. Оскільки на оточуючих напевно справлять враження ваші обізнаність та досвід, вам слід навмисно підкреслювати ці свої переваги. Опора на традиції у ваших артистичних прагненнях та спілкуванні з людьми приведе до сприятливих результатів. Аналогічно слід надходити у сферах дипломатії, консультування, у зв'язках із громадськістю, партнерстві та спільних підприємствах. Подібна поведінка призведе до успіху в цих сферах діяльності.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня багато хто з Водоліїв, ви зазнаєте загальної нестачі фізичної енергії. Хоча ви будете більш схильні до фізичних нездужань того чи іншого роду, ваша втома, можливо, не пов'язана з реальним захворюванням. У цей період не рекомендується нехтувати правилами, розпорядженнями чи інструкціями, а також шукати короткі шляхи. Навіть якщо вам здається, що ви рухаєтеся черепашою кроком, не впадайте у відчай.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Люди та ситуації, з якими ви зіткнетеся цього тижня, допоможуть вам завершити практичні завдання. За нинішнього розташування планет принцип "ти - мені, я - тобі" стане найуспішнішим підходом для Риб до здійснення планів і забезпечення загальної зайнятості. У цей період, чим більше фізичної енергії ви використовуватимете, тим швидше доведеться її заповнювати. Завершення однієї задачі веде у себе виникнення нової.

Нагадаємо про найточніший гороскоп щасливчиків на початок осені: життя цих знаків Зодіаку перевернеться з ніг на голову.

Раніше ми повідомляли, що грошей повні кишені: хто зі знаків Зодіаку покращить фінансове становище у вересні.