В Україні пролунав уже не один скандал із непотрібними закупівлями за бюджетні кошти. На цей раз відзначилося державне підприємство (ДП) "Кримський дім", яке витратило 90 тисяч гривень на TikTok. Про це стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Державне підприємство уклало договір з ФОП "Толстолуцька Анастасія Русланівна" на закупівлю послуг із комплексного запуску, а саме аналізу, розробки, виготовлення та розміщення рекламних та інформаційних оголошень у соціальній мережі TikTok.

TikTok. Фото: скрін youtube
TikTok. Фото: скрін youtube

Вартість послуг оцінили у 90 тисяч гривень. За цю суму виконавець договору має провести аналітичну роботу поточної ситуації в мережі TikTok щодо просування кримськотатарської теми та інформаційної політики щодо українського Криму.

Тендер. Фото: скрін prozorro
Тендер. Фото: скрін prozorro

Популярні новини зараз
Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження
Показати ще

Поставлене завдання підприємець зобов'язаний виконати до кінця цього року – 31 грудня 2023 року.

Варто зазначити, що українці все більше незадоволені тим, куди урядовці спрямовують бюджетні властивості. Так, замість підтримки ЗСУ, величезні суми йдуть на нікому не потрібні овочерізки чи барабани в укриття чи ремонт різних об'єктів, які могли б почекати до перемоги над російськими загарбниками.

Раніше портал Знай повідомляв, купив не тільки геймерські ноутбуки: мер Кременчука Малецький потрапив у черговий скандал.

Також наш портал інформував, витратять мільйони на дзвінки абонентів: скільки коштуватимуть розмови з "Нафтогазом".

Крім того, ми писали, порцелянові унітази, кондиціонери та газони: відділення поліції у Львівській області вирішили закидати мільйонам.