Новий тиждень вересня розпочнеться з позитивної події. Венера - планета "малого щастя" - повернеться, нарешті, у довгоочікуваний директний рух .

Це зніме безліч дрібних проблем, пов'язаних насамперед із фінансами та особистими взаємини. Усі гальмування, затримки, які заважали надходити грошам вчасно, припиняться. Тригон Меркурія та Юпітера на початку тижня, причому тих, хто перебуває у своїх ретроградних фазах, дасть можливість проаналізувати деякі сфери свого життя. Особливо цей тригон стосуватиметься всього, що пов'язано із закордоном.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Нові напрямки, які ви оберете в ці дні, надихатимуть ваші фізичні зусилля та діяльність і, ймовірно, спонукатимуть до нової роботи. Колишня діяльність призупиниться, виникнуть нові прагнення, ви будете прагнути автономії або нових обов'язків, рутина почне викликати у вас роздратування. Можливі розрив із чоловіками чи зміни у взаєминах із ними. Можливі аварії, невірні кроки, що може призвести до плачевних результатів. У цей період слід виявляти особливу обережність при роботі з технікою, з гострими інструментами та вибухонебезпечними речовинами, а також у суперечках із противниками.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Коли астрологічні обставини складаються подібно до цього тижня, можливості навряд чи будуть очевидними, але, зрештою, принесуть вам визнання чи становище лідера. У цей період ви зіткнетеся з ситуаціями, які допоможуть вам зрозуміти, наскільки динамічним і повним життя ви здатні бути, або дадуть вам шанс змінити напрямок, в якому ви рухаєтеся. До інших можливостей належить шанс знайти друзів, вступити до груп, зайняти більш сприятливе чи престижне становище – або з допомогою друзів, або у зв'язку з ними.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Потенціал цього тижня має для Близнюків позитивний характер. Він може означати більш насичене громадське життя чи можливість контактів із незвичайними, непересічними людьми. Цей період може призвести до створення спільного підприємства, укладення шлюбу, встановлення ділового партнерства або іншого союзу, однак це партнерство буде незвичайним. Унікальні або незвичайні властивості цього періоду можуть поширюватися на ваших друзів або групи, до яких ви належите, або позначатися на діяльності, в якій ви берете участь разом із друзями чи колегами.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Обставини можуть серйозно випробувати вашу силу волі і рішучість досягти успіху. Однією з найбільших перешкод стане неможливість керувати ситуаціями або контролювати їх. Потенціалу цього тижня найбільше відповідає вираз "суцільні випробування". Виникають хаос і постійні виклики, але вони не обов'язково свідчать про те, що вам необхідно змінити нинішній курс або залишити марні спроби досягти своїх цілей. Зберегти своє керівне становище чи статус буде непросто. Але ви можете і повинні бути готові до боротьби за свою цілісність, принципи та рішення.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня емоційне життя Львів може помітно покращитись у несподіваному та непередбачуваному відношенні. Вас почне притягувати все нове та незвичайне, і, таким чином, у ваших емоційних уподобаннях та зобов'язаннях з'явиться щось неортодоксальне та небачене. Атмосфера у вашому будинку може змінитися або стати більш стимулюючою в емоційному відношенні, а якщо у вашому житті з'являться діти, ви з радістю сприймете цю подію. Якими б дивними чи несподіваними були події, які доставляють вам емоційне задоволення, в цілому перспективи складаються сприятливо.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Нові, можливо, радикальні ідеї, методи, техніка, технологія та інформація з'являться в житті Дів. До сфер, у яких можливий успіх, належать комп'ютери, інформаційні та комунікаційні системи, подорожі та електроніка. Контакти та взаємини з братами, сестрами, сусідами та тими, з ким ви зустрічаєтеся щодня, можуть раптово зробити дуже стимулюючий вплив і зазнати деяких несподіваних, але приємних змін. Це чудовий період для групової діяльності, участі у випуску бюлетенів чи інформаційних видань окремих груп чи асоціацій.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Удача може посміхнутися Терезам через будь-який промах, завдяки вашим похвальним зусиллям або через поєднання обох факторів. Даний період не в змозі покращити ваш емоційний стан або послужити виконанню ваших бажань – принаймні прямо. Основна увага в ці дні приділяється розвитку вашої індивідуальності, сприятливої ​​можливості виявити вашу волю і досягти успіху, здатного задовольнити ваше внутрішнє "я". Якщо ви прагнете влади, підвищення по службі або інших цілей, пов'язаних з кар'єрою, цей період якнайкраще підходить для руху в зазначеному напрямку.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Накопичений досвід, організованість, колишні зусилля та наполеглива робота набувають особливого значення і можуть стати запорукою успіху Скорпіонів цього тижня. Люди старші за вас і обставини забезпечать вам визнання та нагороди. Можливо, нинішня ситуація не буде відповідати вашим традиційним уявленням та ідеям, але важливо поєднувати старе з новим і позбавлятися того, що перестало приносити користь і віджило. Скористайтеся перевагами, які надають вам нові люди, нові ідеї та нова техніка. Ви не можете маніпулювати людьми або подіями у своїх цілях: вони виникнуть самостійно, а ваша справа – своєчасно відреагувати на них.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Можливі лише найтонші натяки на можливості і тільки завдяки вашій проникливості ці можливості не вислизнуть непоміченими. Ваше завдання – знайти якийсь елемент уяви, таємниці, чаклунства, ілюзії чи духовності в нинішніх обставинах і скористатися ним, щоб досягти влади, просування по службі, набути зрілості або пропагувати традиції та уклад, на яких заснований ваш спосіб життя.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня інтуїція та інстинкти Козорогів виступають на перший план. Якийсь внутрішній голос або неусвідомлена забаганка приведе вас до вдалих обставин. Естетична та духовна чуйність зростуть. Якщо ви маєте творчі здібності, вони процвітатимуть. Обман і вдавання будуть зведені в ранг мистецтва. Бажання здійсняться, емоційне задоволення буде досягнуто. Ваші фантазії та ідеали, пов'язані з сім'єю та сімейним життям, отримають підтримку. Натхнення, набуте завдяки матері або іншій рішучій жінці, відіграє важливу роль у вашому успіху.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Безперечно, у ці дні Водоліям буде корисно застосувати всю свою чарівність, такт та особисту привабливість. Але навіть якщо ви волієте не демонструвати ці якості, оточуючі побачать їх у вас. Важко пояснити, чому взаємини стануть такими успішними. Фортуна супроводжуватиме вас у шлюбі, у спільних підприємствах, у судових процесах, у переговорах щодо контрактів, в артистичних та творчих проєктах, світських подіях (особливо на користь благодійних фондів). На найвищому рівні ваші духовні цінності та ідеали покращаться, і завдяки їм ви зможете досягти відчутного процвітання.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Внутрішні протиріччя можуть спонукати Риб до непередбачуваних дій. Більш ніж ймовірно розставання з людиною або предметом, що має для вас велике значення. Це розставання може бути вашим власним несподіваним рішенням або ж ви будете змушені змиритися з ним і в результаті попрямуйте абсолютно новим, несподіваним шляхом. Чекайте на виклик, кинутий вашій владі або волі. Ви не зможете контролювати дії оточуючих або зміну обставин, а також маніпулювати ними – вам залишається лише стежити за власною реакцією. Ситуації, що виникають у цей період, не мають тривалого характеру та мають тенденцію до постійної зміни.

Нагадаємо про гороскоп на вересень 2023 року для всіх знаків Зодіаку: статеві небезпеки Водоліїв, підвищення Тельців та складності Скорпіонів.

Раніше ми повідомляли про найточніший гороскоп щасливчиків початку осені: життя цих знаків Зодіаку перевернеться з ніг на голову.