Фази місяця дуже впливають на наше життя, навіть якщо ми цього не помічаємо, але поспостерігавши - точно помітимо зміни.

Особливо "небезпечними" є молодик і місяць у повні. У серпні 2023 роки ми пережили аж два Супермісяці, одне з яких було Блакитним. І якщо ви думали, що вересень запам'ятається лише Ретроградним Меркурієм, то ні. На нас чекає Вогняна повня. Коли вона буде і що потрібно робити, розповімо нижче.

Полуничний повний місяць. Фото: Youtube
Полуничний повний місяць. Фото: Youtube

29 вересня подарує світу астрологічну подію, яка обіцяє принести в життя багатьох людей несподівані зміни та безліч можливостей. Перший осінній місяць у повні в Овні, що називається фатальним супермісяцем, назавжди залишить слід у вашій долі. Цей момент, безперечно, буде "гарячим", що потребує уваги та обережності.

Отже, що ж можна очікувати від фатального супермісяця? Насамперед можливість приймати швидкі, але іноді помилкові рішення. Тому будьте обережні та давайте собі час на роздуми. Цей день також подарує нам ілюзії щодо наших планів, змушуючи переглядати минуле, начебто перекручуючи кіноплівку. Ностальгія та меланхолія проникнуть у наші серця, змушуючи шукати розуміння, співчуття та підтримку.

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Всесвітній день співчуття, фото: Вифания
Всесвітній день співчуття, фото: Вифания

Однак, незважаючи на всі виклики цього дня, фатальний супермісяць також несе в собі унікальні можливості. Сила цього періоду полягає у першому імпульсі, який дає Овен. Ваш гороскоп розкриває перед вами безкраї шляхи і дороги, і вибір залишиться виключно за вами. Ви не обмежені рамками та готові впливати на своє майбутнє.

Це також особливий момент в астрології, коли повня поєднується з аспектом Урана та квадратом Венери. Це час, коли результати стають помітними. Фінансові труднощі та напруга з діловими партнерами можуть стати викликами, але варто прислухатися до іншої сторони та поглянути на ситуацію з різних кутів.

Під впливом фатального супермісяця все приховане стає явним. Теми, про які ви могли мовчати, уникаючи їх обговорення, стануть актуальними як ніколи. Цей день міг би бути доленосним для вас, і він відчиняє двері до розгадування давно забутих головоломок.

Пліткарки, скріншот: YouTube
Пліткарки, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що потрібно бути обережними до 31 грудня: коли настає ретроградний Уран і що заборонено робити в ці дні.

Раніше ми повідомляли про гороскоп на вересень 2023 для всіх знаків Зодіаку: статеві небезпеки Водоліїв, підвищення Тельців та складності Скорпіонів.