Відомий український енергетичний практик, астролог та мольфар Макс Гордєєв, який є переможцем "Битви екстрасенсів", визначив, як і коли буде зруйновано сумнозвісний Кримський міст.

Споруда, яка допомагає російським окупантам живити свої бандитські угруповання, за словами Макса Гордєєва, буде розвалена саме від дій українських військових.

Про це мольфар Макс Гордєєв розповів в інтерв'ю одному із українських телеканалів.

Макс Гордєєв. Фото: Youtube
Макс Гордєєв. Фото: Youtube

Однак, на жаль, коли саме це станеться, Макс Гордєєв не уточнив. За його словами, міст все ж таки впаде, і станеться це за допомогою наших військових.

Популярні новини зараз
"Київстар" запроваджує перевірку абонентів: який документ вимагатимуть Автовласники мають лише 10 днів: хто зважився на процедуру, має поспішити 10 800 грн для кожного члена сім'ї: хто отримає відчутну підтримку В Україні пенсіонерам дозволили відмовитися від виплат: у чому суть "маніпуляцій"
Показати ще

Палає кримський міст. Фото: скриншот з відео
Палає кримський міст. Фото: скриншот з відео

"Це буде поступово. Але буде дуже сильний вибух, який змінить абсолютно все - 100%. Хлопці зараз розробляють план і як це буде. Хоч вони його й відбудовують постійно, але нашими військовими буде знищено Кримський міст", - зазначив мольфар.

За його словами, міст від'єднається енергетично від нашої країни і відразу всім стане краще.

Також варто нагадати той факт, що українські ведичні астрологи Ганна та Олексій Суханови озвучили новий прогноз для нашої країни на перший осінній місяць поточного року.

За їхніми словами, вересень 2023 року буде дуже напруженим. Також астроексперти розповіли про місяць, коли має закінчитися війна. У цей час може статися обвал рубля, можуть назрівати бунти, обвалення фронту, внутрішні конфлікти та інше.

Нагадаємо, екстрасенс Гордєєв розповів, чи приходитимуть повістки в Дії: "Якщо не знайдуть достатньо військових...".

Раніше повідомлялося, трохи не вистачило: владимир путін мало не загинув в авіакатастрофі після того, як був незадоволений обідами на борту.

Також, обвал фронту, загибель рубля та масовий бунт: ведичні астрологи визначили, що допоможе Україні у вересні 2023 року.