У Росії кожен третій чоловік працездатного віку гине від хвороб, пов'язаних із зловживанням алкоголем.

Про це заявив директор Національного медичного дослідницького центру кардіології, передають місцеві ЗМІ.

"Від 30 до 40 відсотків смертей чоловіків до 60 років асоційовані з алкоголем. Так чи інакше, або серцево-судинний механізм, або травма, або якийсь інший інцидент, дорожня пригода - вони асоційовані з алкоголем" , - Зауважив лікар.

Популярні новини зараз
Українцям, які прибувають в Норвегію, встановили жорсткі правила – про гостинність можете забути "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Раніше один із експертів російського МОЗ заявив, що випивати п'ять днів на тиждень - це нормально. Після цього у комітеті Держдуми закликали його звільнити.

Варто зазначити, що зараз ще великий відсоток росіян ганебно вмирає в Україні, куди вони прийшли вбивати та відбирати землі. Виходить, що "велика і могутня" перетворилася на розсадник алкоголіків та вбивць, яких виховав телевізор і всі вони безславно "складуть лапки" перед смертю. Чудова перспектива у наших сусідів.

Російські окупанти, скріншот: YouTube
Російські окупанти, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що вагітну росіянку засудили до 6 років ув'язнення через ухилення від мобілізації. Суд визнав, що вагітність не є підставою для ухилення від служби під час війни.

Раніше ми повідомляли, що окупант повернувся додому та мало не підірвав чужих дітей гранатою: за них "Ладу" не дадуть. Він дуже зрадів, що злякав місцевих жителів.

Також стало відомо, що "Божевільна Імператриця", "Сумнівне задоволення" та: "Швидкісна булочка": після метання лайна росіяни влаштували заплив на гумових ляльках.