На міжнародному форумі, міністерка соціальної політики Оксана Жолнович, заявила про те, що Україні не потрібно "роздувати" соцвиплати для населення.

Чиновниця вважає, що українці, які отримують виплати, залежні від них, тому їм потрібно допомогти вийти з цієї залежності. Про це повідомляє Уніан.

Жолнович висловила думку, що людей, які отримують виплати влаштовує таке положення, тому для того аби вони прагнули більшого, їм потрібно виходити з зони комфорту.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

"Держава за 10 років стала б успішнішою, якби не збільшувала кількість соціальних виплат"- заявила Оксана Жолнович.

Популярні новини зараз
Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Тобто, на думку міністерки, є дві залежності: успішність держави стримує можливе "роздування" виплат, а отримувачам допомоги немає потреби змінювати свою долю самостійно, адже в них є стабільні виплати.

Оксана Жолнович зрівняла цю категорію людей з підлітками, мовляв, вони стверджують, що держава їм все винна, але вони не готові брати відповідальність за своє життя та розвиток.

Після таких гучних заяв, чимало гнівних коментарів українці написали під фото з форуму, які опублікувала на своїй сторінці сама Жолнович.

Коментарі під постом. Фото: скрін

Коментарі під постом. Фото: скрін

Коментарі під постом. Фото: скрін

Тему підвищення соцвиплат, міністерка теж не оминула та прокоментувала це так:

"Я думаю, що дуже небезпечно та ризиковано, коли з усіх екранів різних суспільних груп звучать тези:"А давайте ми ще цим піднімемо" Оксана Жолнович

Оксана Жолнович також зазначила й те, що таку філософію, коли люди залежні від виплат, необхідно зламати.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Я старший, а отримую менше": пенсіонерам нарешті відповіли на важливе питання

Раніше портал Знай інформував, які норми витрат води на одного українця та де найвищі тарифи: цифри вражають

Також наш портал повідомляв, вимагають припинити "зливати" гроші з бюджету: українці зібралися на масові протести