Комунальне підприємство "Організаційно-аналітична служба" Дніпровської міської ради обрало переможця тендеру.

25 вересня було завершено тендер на закупівлю рекламних послуг. Про це стало відомо з системи державних закупівель Прозорро.

Тендер. Фото: скрін Прозорро

За результатами тендеру, надавати послуги буде товариство з обмеженою відповідальністю "Меді Теч Солюшинс", яке зареєстроване в місті Києві. КП Дніпровської міської ради заплатить з держбюжету понад 5,4 мільйона гривень. Загалом планують замовити 4326 публікацій в засобах масових інформацій. Найбільше послуг нададуть rbc.ua та obozrevatel. Решта анонсів та новин виходитиме на місцевих сайтах та радіо.

Дистанцiйна робота, скрін: YouTube
Дистанцiйна робота, скрін: YouTube

Популярні новини зараз
Які вхідні дзвінки повинні налякати вас: ці цифри "нічого хорошого" не несуть Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути "На Росію чекає повторення катастрофи": афонський старець передбачив потужну подію для України
Показати ще

Всі згадані медіа, повинні надати гарантії, які підтверджують співпрацю в строки, указані в тендерних документах. Цікаво те, що у випадку, коли хоч одне видання відмовиться, то учасник не міг би брати участь в торгах.

Підприємство, яке перемогло в тендері, було засновано два місяці тому. Директором є Галина Чекмарьова, яка не тільки очолює Меді Теч Солюшинс, а і є єдиним працівником. Цікавим є і те, що статутний капітал фірми складає лише 10 000 гривень. Така інформація міститься в YouControl.

Ще в липні 2023 року, це й же відділ ради замовив схожий тендер. Тоді, на розміщення понад 1000 публікацій було витрачено понад 7,8 мільйона гривень.

Тендер. Фото: скрін Прозорро

Інші департаменти Дніпровської міської ради не пасуть задніх. Так за вересень 2023 року, загальна сума тендерів на ЗМІ склала 5,6 мільйона гривень.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, олігарх Фукс втік від кримінальних справ в Україні: влаштувався в Лондоні й чекає поки "відчиниться вікно можливостей"

Раніше портал Знай інформував, Володимир Усов став новим очільником Харківської РДА: активісти згадали про гроші Слюсарева

Також наш портал повідомляв, вже два роки як відремонтована: у Львові затіяли провести реконструкцію вулиці Бандери за майже 100 млн