В Одесі 17-річний хлопець, з’їжджаючи з квартири, побив та прив’язав до батареї орендодавця за те, що той відмовився віддавати йому заставу. Власник оселі декілька годин пролежав прикутим до батареї, доки його крики почули перехожі.

Про це 3 жовтня повідомили в пресслужбі Нацполіції Одещини.

17-річний мешканець іншої області приїхав до міста у пошуках роботи. Він винайняв кімнату у 51-річного чоловіка. А вже за кілька днів вирішив поїхати і захотів повернути завдаток.

Одесит не заперечував, але й грошей у нього вже не було, тому виникла сварка. Квартирант ударив чоловіка, а коли той упав – зв’язав йому руки та ноги, прив’язав до батареї та, закривши квартиру, поїхав на вокзал.

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

Оренда квартири в воєнний час. Фото: Youtube
Оренда квартири в воєнний час. Фото: Youtube

Через дві години трохи орендатор зміг послабити пута і почав кликати на допомогу.

Правоохоронці звільнили чоловіка, і вже за кілька годин викрили правопорушника у Подільську.

Оренда житла, фото biz.nv
Оренда житла, фото biz.nv

Йому повідомили про підозру за ч. 1 ст. 146 Кримінального кодексу України — незаконне позбавлення волі людини. За це юнаку загрожує до трьох років обмеження або позбавлення волі.

Нагадаємо, ми писали, що в Україні скасували популярний податок: хто може не платити.

Як повідомляв "Знай.ua" власників квартир попередила податкова: зробіть це до липня.

Також "Знай.ua" інформував, за що в Україні можуть оштрафувати власників квартир: правила та штрафи