Майже 4500 гривень на сім'ю: нові виплати для українців – як оформити допомогу

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Українці можуть одержати одноразову виплату, розмір якої становить близько 4415 гривень. Втім, допомога може бути збільшена для окремих категорій сімей за умови пред'явлення відповідних документів. Грошову підтримку від благодійного фонду можуть отримати вдови або вдівці, які мешкають у Бучанському районі Київської області. Також претендент на допомогу повинен відповідати трьом критеріям уразливості.

Вова Дантес потрапив у ДТП і розповів про безпардонну фанатку: "Я в ах*рє, неприємна ситуація"

Дантес потрапив у ДТП, скріншот InstaStories
Дантес потрапив у ДТП, скріншот InstaStories

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Вова Дантес розповів шанувальникам, яка неприємна історія трапилася з ним на дорозі. 8 жовтня артиста підрізала чужа машина, тобто за фактом він потрапив в ДТП. На щастя, як поділився Дантес, всі живі та здорові. Тільки авто отримали механічні пошкодження. Крім того, під час аварії сталася курйозна ситуація, якою Вова теж охоче поділився. Також співак зазначив, що ДТП - це дрібниця порівняно з тим, що відбувається в Україні, яку тероризують російські окупанти, та в Ізраїлі, який бореться із власним ворогом.

В Україні з'явився новий різновид штаму "Омікрон": швидко розвивається та обходить імунітет

Коронавірус. Фото: скріншот youtube
Коронавірус. Фото: скріншот youtube

Багато хто вже забув про існування COVID-19, але вірус зростає і розвивається. Новий різновид штаму "Омікрон", якому дали неофіційне ім'я "Еріс", уже зафіксували в Україні. Точніше, перших заражених "Ерісом" виявили на Сумщині. Жахливо те, що новий різновид штаму швидко розвивається і оминає імунітет людини. Українців закликали зробити щеплення та отримати бустерні дози, що захистити організм від тяжких наслідків захворювання. Насамперед це стосується тих, хто розпочав серію вакцинації та не завершив її.

Українці у листопаді побачать нові ціни на продукти: скільки заплатимо за молоко, м'ясо, гречку, овочі та фрукти

Супермаркет, фото: Знай.ua
Супермаркет, фото: Знай.ua

В Україні очікується відчутна зміна цін на продукти харчування у жовтні та листопаді. Однак покупцям не варто боятися суцільного подорожчання, оскільки вартість місцями знижуватиметься. Прогноз про осінні ціни озвучили експерти Національного наукового центру "Інститут аграрної економіки". Так, з жовтня почне дешевшати крупа та борошно, зокрема, вартість гречки може впасти на 5-7%. А ось фрукти та овочі традиційно додадуть у ціні, оскільки виробникам доведеться витратитися на їх зберігання та логістику.

Зимові блекаути: міністр енергетики розповів, скільки українцям доведеться сидіти без світла

Блекаут в столиці. Фото: Youtube
Блекаут в столиці. Фото: Youtube

В осінньо-зимовий період в Україні можливі відключення електроенергії, масштаб яких залежатиме від рівня російських атак на енергосистему. Скільки українці можуть сидіти без світла, - розповів міністр енергетики Герман Галущенко в ефірі телемарафону "Єдині новини". Глава Міненерго заявив, що на даний момент складно спрогнозувати, якими будуть атаки російських окупантів з енергетичної інфраструктури країни. Однак енергетики готові до всього і відповідно реагуватимуть і прийматимуть рішення. В осінньо-зимовий період можливі блекаути, якщо загарбникам вдасться завдати істотних збитків енергосистемі.