В Україні спалахнув новий скандал, головними героями якого стали знову працівники ТЦК. У Хмельницькій області троє чоловіків у військовій формі намагалися силоміць витягнути призовника у військкомат із лікарні, а той відчайдушно наполягав на проходженні ВЛК та заявляв про погане самопочуття.

Відео інциденту опублікував адвокат Віктор Бабчинський. Можна помітити, що для доставки чоловіка до ТЦК військові застосовували силу, тягли його за руки та всіляко маніпулювали. Призовник скаржився на погане самопочуття через високий тиск і заявляв про бажання пройти медкомісію.

Призовника силою везуть у військкомат, кадр з відео
Призовника силою везуть у військкомат, кадр з відео

До цього він вже проходив ВЛК, але йому "просто поставили печатки", за словами чоловіка. Прохання військовозобов'язаного вони відмовилися виконувати. Один із працівників ТЦК навіть сказав: "Ви не потребуєте допомоги", а лікарі при цьому байдуже спостерігали за скандалом, що відбувається, як і поліція, яка прибула на місце за викликом.

"Дайте мені один день нормально пройти медичний огляд. Усі мої дані у вас, усі документи - техпаспорт, військовий квиток. Я по-любому до вас сам прийду", - сказав чоловік.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Призовника силою везуть у військкомат, кадр з відео
Призовника силою везуть у військкомат, кадр з відео

Військком, який особливо сильно розпускав руки, сказав наступне: "Я тебе не відпущу, все пішли". Другий підхопив і сказав: Ви хочете ухилитися від свого обов'язку". При цьому працівники ТЦК намагалися маніпулювати призовником фразами: "Ти що, не мужик?", "Будь мужиком – не будь бабою".

Автор відео, який є адвокатом призовника, намагався його захистити та знімав порушення на камеру.

"У людини гіпертонічний криз. Лікарі швидкої допомоги доставили людину до лікарні на госпіталізацію, тиск 180 на 120, але її силою викрадають з лікарні. Поліцейські не діють, лікарів налякали, адвокату та клієнту завдали тілесних ушкоджень", - розповів адвокат.

Нагадаємо, військовослужбовець просить звернути увагу на проблеми у ЗСУ після інтерв'ю Залужного: "Поки що ви мрієте про літаки..."

Раніше ми писали про те, що стояти, боятися! Українським поліцейським можуть дозволити застосовувати електрошокер вже скоро

Як повідомляв Знай.ua, у секті "АллатРа" хотіли б ударів по Львову: "Я б почав еб*шити по Західній, щоб вони запищали"