Витягли просто з робочого місця: натовп воєнкомів мобілізував паркувальника зі стільця

Семеро працівників ТЦК мобілізували паркувальника. Фото Telegram
Семеро працівників ТЦК мобілізували паркувальника. Фото Telegram

Гучні скандали із примусовю мобілізацією в країні продовжуються. Цього разу представники ТЦК силоміць забрали до військкомату паркувальника, який перебував на своєму робочому місці. Відповідне відео одним з перших поширив сайт видання "Чернівецький промінь". У ЛКП "Львівавтодор" для Еспресо.Захід підтвердили відповідну інформацію. На його кадрах видно як паркувальник разом із колегою сидить у робочому приміщенні. Біля його входу стоять шестеро чоловіків у військовій формі, а один у цивільній.

В Україні з'явиться нова монета: як вона виглядатиме та який номінал

Пам'ятна монета "Антонівський міст", фото від НБУ
Пам'ятна монета "Антонівський міст", фото від НБУ

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Нова пам'ятна монета від Національного банку України стала символом не лише фінансової стабільності, а й історичної значущості. Національний банк України представив нову пам'ятну монету номіналом у 10 гривень із зображенням Антонівського мосту. Цей міст, який є одним із трьох ключових переправ через річку Дніпро на Херсонщині, став свідком стратегічно важливих подій у період воєнних дій. Стилізоване зображення мосту та річки Дніпро з висоти пташиного польоту додає монеті художню глибину.

Підвищення тарифу та початок російських атак: міністр енергетики відповів на хвилюючі питання

Електроенергія. Фото: скрін youtube
Електроенергія. Фото: скрін youtube

Міністр енергетики Герман Галущенко розповів, коли може відбутися наступне підвищення тарифів на світло для населення, а також відповів, коли можуть розпочатись російські атаки на енергосистему. Своєю думкою чиновник поділився в ефірі національного телемарафону. Глава Міненерго заявив, що на даний момент для українців діє єдиний тариф 2,64 гривні за кВт/год і він не змінюватиметься до завершення опалювального сезону. Також урядовець заявив, що невдовзі російські атаки на енергосистему відновлюватимуться. На його думку, окупанти поки що чекають на прихід стабільних морозів.

Вас весь час обдурювали: ТЦК розповіли, що мають право робити з чоловіками на вулиці

Спілкування з ТЦК, скріншот: YouTube
Спілкування з ТЦК, скріншот: YouTube

В інтернеті часто шириться інформація від популярних блогерів, псевдо-юристів та експертів стосовно законодавства, яке регулює вручення повістки. Роман Істомін – речник Полтавського ТЦК в коментарі "Телеграф" розповів, які міфи найчастіше підкидують військовозобов’язаним експерти та блогери. Наприклад, немає такого закону чи постанови Міністрів, які б точно стверджували, що повістка повинна даватися при свідках. Повідомлення про те, що громадянин має звернутися до ТЦК мають вручати органи місцевого самоврядування, а про свідків мова ніде не йде.

"Банк обманщиків": клієнт "Привату" розповів, як спустошують кишені українців

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Українець попередив про нюанси у послугах ПриватБанку, про які знають не всі клієнти. Свій відгук чоловік опублікував на порталі "Мінфін". Клієнт "Привату" заявив, що на рівному місці втратив гроші через просту покупку в інтернеті. За його словами, угоду з продавцем було скасовано і його на картку повернулися гроші за товар, проте сума прийшла не вся. Українець розовів, яким чином клієнти залишаються у мінусі. У ПриватБанку відреагували на скаргу та запевнили, що автоматична конвертація за картковим курсом при покупках на іноземних сайтах не забаганка банку.