У росії випустили із в'язниці людожера, який вбив щонайменше чотирьох осіб. Він пішов воювати проти українців у складі ПВК "Вагнер" та повернувшись отримав помилування від путіна.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Путін помилував людожера. Фото з відкритих джерел
Путін помилував людожера. Фото з відкритих джерел

Вперше Дениса Горіна судили ще на початку 2000-х. Він вбив та познущався над тілом вбитого.

Його відправили на 10 років до лікарні, але він вийшов достроково за гарну поведінку, а вже через рік разом з братом вбив ще одну людину, а ще за рік – ще одну.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

У 2012 році стало відомо про його четверте вбивство.

Слідство з'ясувало, що одразу після звільнення із в'язниці, він вбив людину, зрізав з ніг та рук тіла м’ясо, поклав у холодильник та через деякий час з'їв.

Путін помилував людожера. Фото з відкритих джерел
Путін помилував людожера. Фото з відкритих джерел

За смерть 4 людей його відправили до в'язниці на 22 роки.

Так Горін разом із іншими вбивцями, маніяками та гвалтівниками потрапив у лави ПВК "Вагнер".

Через деякий час після того, як він пішов вбивати українців, він в соціальних мережах виклав фото в камуфляжі з нашивкою із Z-чебурашкою та із забинтованою голою та шиєю.

Мобілізація в росії, фото з вільних джерел
Мобілізація в росії, фото з вільних джерел

Сусіди підтвердили, щовін повернувся з війни, його помилував і зараз він проходить лікування у госпиталі.

Путін помилував його та ще щонайменше 17 вбивць, тож чекаємо радісні новини з країни-агресорки про багато жертв серійних маніяків та "операцію самознищення".

Нагадаємо, "мову в ж*пу засунула": ексучасниця "ВІА Грі" поскандалила з українцями та розхвалила чоловіка-багача з росії

Як повідомляв "Знай.ua", воїни ЗСУ ліквідували відомого російського режисера - прийшов зі зброєю в руках і поплатився за це

Знай.ua писав, окупант після повернення з України майже до смерті забив сусіда: "Просто глюкануло"