Столичного чиновника спіймали на вимаганні та отриманні хабаря в розмірі пів мільйони гривень. Про це повідомили в Київській міській прокуратурі.

Чиновник вимагав кругленьку суму за асфальтування під'їзної дороги до під'їзду в одному з районів столиці. Натомість обіцяв, що забезпечить виконання робіт з асфальтування в зазначеному районі міста працівниками комунальної служби.

Затримання київського чиновника. Фото: Київська міська прокуратура
Затримання київського чиновника. Фото: Київська міська прокуратура

Вимагав у громадянки чималий хабар начальник з виробничих питань КП "ШЕУ з ремонту та утримання автомобільних шляхів і споруд на них Солом'янського району міста Києва. Слідчі зафіксували, що неправомірну вигоду начальник хотів отримати в два етапи. Першого разу він отримав хабар в розмірі 2 тисячі доларів, а решту суми - 425 тисяч гривень отримав вже через тиждень. Саме під час контролю за виконанням злочину, чиновника й затримали.

Затримання київського чиновника. Фото: Київська міська прокуратура
Затримання київського чиновника. Фото: Київська міська прокуратура

Популярні новини зараз
В Україні оновили правила для виїзду за кордон "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Вдома та на робочому місці правоохоронці вилучили той самий "аванс" в розмірі двох тисяч доларів, який громадянка віддала першого разу.

За даними Київської міської прокуратури, йому повідомлено підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ст. 368 ККУ. Зараз вирішується питання, який запобіжний захід буде обрано підозрюваному.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, експоліцейський Наумов після звільнення продовжує обростати елітними автівками та нерухомістю: "Треба годувати мою сім’ю"

Раніше портал Знай інформував, українців, які постраждали від війни, підтримають копійкою: є два дні для подання заявки

Також наш портал повідомляв, загадкові "подарунки": як колишній директор ресторану Тищенко отримав майно на $1 млн