Американка Меган Маккормак зі штату Оклахома скинула 100 кілограмів.

Одинока мати з двома дітьми вразила світ тотальним схудненням. Максимальна вага жінки становила 176 кілограмів за зростанням 1,8 метра. Вона боялася, що незнайомі люди почнуть фотографувати її, і вона стане посміховиськом в інтернеті. Про це повідомляє The Sun.

Меган Маккормак схудла на 100 кг

Американка працювала менеджером в аптеці та почала безконтрольно набирати вагу. Через тривалі робочі зміни жінка мала неправильний режим харчування. На роботі часто могла цілий день голодувати, а перед сном вживала до 2,5 тисяч калорій і втамовувала голод нездоровою їжею.

Меган Маккормак схудла на 100 кг

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому
Показати ще

Жінка відчувала провину перед дітьми. Вона не могла піти з ними до парку розваг, бо не помістилася б у візок американських гірок. Заради своїх синів американка вирішила змінити життя. Почала займатися у спортзалі, і їй вдалося скинути 57 кілограм, але невдовзі половина з них повернулася.

Меган Маккормак схудла на 100 кг

У жовтні 2018 року Меган зважилася на операцію з шунтування шлунка та продовжила заняття у спортзалі по п'ять разів на тиждень.

Меган Маккормак схудла на 100 кг

Крім того, Меган почала їсти п'ять разів на день потроху, і віддавати перевагу білковій їжі. І результат не змусив довго чекати. Їй удалося схуднути на 101 кілограм.

Нагадаємо, що 32-річний хлопець скинув 100 кг після того, як дівчина його покинула: тепер про нього мріють.

Раніше ми повідомляли, що менше істерик і більше чистого м'яса: вчені підказали, як прибрати шкідливий жир з живота.