У Німеччині поліція затримала 47-річного громадянина України за бійку із правоохоронцями в аеропорту Дрездена.

Інцидент почався у міській електричці. Про це повідомляє видання Bild. Спочатку чоловік не зміг показати контролеру квиток під час перевірки документів.

Коли прибули поліцейські, українець штовхнув одного з них та дістав ножа. Незважаючи на застосування копиці газу, він продовжував розмахувати зброєю і навіть нарізав ножем кілька сидінь.

Зрештою чоловік забарикадувався у туалеті поїзда. Його звідти витягли спецпризначення шляхом винесення дверей.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми
Показати ще

Наразі затриманий перебуває під слідством за опір поліції, загрози та пошкодження майна. Йому загрожує покарання у вигляді штрафу чи позбавлення волі.

Таким чином, 47-річний українець влаштував справжній бешкет і бійку з ножем у громадському транспорті Німеччини. Його дії створили загрозу як правоохоронцям, так і пересічним громадянам.

На жаль, такі випадки псують репутацію українців за кордоном та створюють негативні стереотипи. Втім, сподіваємося на справедливе розслідування інциденту німецькою владою та адекватне покарання винних. А посольство України поки що утрималося від коментарів з цього резонансного випадку.

Нагадаємо, в українки у Швейцарії відібрали дитину для іншої "мами": "Массово вилучають"

Як повідомляв "Знай.uа", українці масово повертаються на Батьківщину: проте з дуже простою і меркантильною метою

Знай.uа писав, росіяни в Європі видають себе за українців: бешкетують у безкоштовних готелях і виманюють у місцевих гроші та їжу >