Останні кілька днів, соціальними мережами шириться відео, як працівники ТЦК відвідують спортивні зали в різних містах країни. А тепер вони завітали і до оздоровчих закладів.

Журналіст Віталій Глагола оприлюднив відео, на якому як він стверджує знято оздоровчо рекреаційний комплекс "Косино". На кадрах видно велику кількість чоловіків у військовій формі та поліцейських, які ходять територією комплексу. Зі слів очевидців ціль візиту - видача повісток. У виданні "Голос Карпат" з посиланням на слова очевидців розповіли, що працівники ТЦК змусили вийти всіх відвідувачів з кабінетів та процедурних та спакували двох чоловіків до автомобіля.

Рейди ТЦК. Фото: скрін відео
Рейди ТЦК. Фото: скрін відео

Львів

Цього разу ТЦК вирушили до спортивних закладів Львова. Відео з місця вручення повісток, оприлюднили в телеграм-каналі Львівич. Воєнкоми завітали відразу в кілька спортзалів в різних районах містах. Разом з представниками ТЦК ходили й поліцейські.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем
Показати ще

Хуст та Мукачево

Працівники ТЦК продовжили рейд Закарпаттям. відео з процесом вручення повісток, виклав журналіст Віталій Глагола в телеграм-каналі. На кадрах зі спортзалу видно, що процес вручення повісток пройшов без конфліктів.

Рейди ТЦК. Фото: скрін відео
Рейди ТЦК. Фото: скрін відео

Дніпро

В Дніпрі ТЦК почали відвідувати спортзали міста. В мережі виклали відео, де воєнкоми "прогулялися" в спортхабі REGYM. Відео з візитом воєнкомів зняв чоловік, який в цей час там тренувався. За словами очевидців метою візиту стало вручення повісток.

Рейди ТЦК. Фото: скрін відео
Рейди ТЦК. Фото: скрін відео

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, повістки будуть вручати по-новому: які зміни анонсували

Раніше портал Знай інформував, військкоми почали "пакувати" навіть футболістів – головний тренер одного з клубів розкрив правду

Також наш портал повідомляв, в дитячій рожевій шапці та з надувним матрацом: прикордонники затримали чоловіка, який вчетверте "штурмував" кордон