2023 року день зимового сонцестояння припадає на п'ятницю, 22 грудня. У цей день Сонце знаходиться у найнижчій точці над горизонтом у північній півкулі Землі.

Це означає, що день у цей день є найкоротшим, а ніч найдовшою за весь рік.

День зимового сонцестояння, скріншот з відео
День зимового сонцестояння, скріншот з відео

Цей час також тісно пов'язаний з містичними та давніми святами, що відбивають обожнювання Сонця. Такі святкування, як Йоль, Карачун та інші, супроводжуються обрядами, ворожіннями та бажаннями, сповненими духом віри в оновлення та повернення світла.

Що не можна робити 22 грудня 2023 року

У цей день не варто ходити у брудному одязі. Необхідно заздалегідь випрати її і надіти виключно чисте вбрання. Крім того, слід змінити постільну білизну, скатертину на столі, рушники на кухні.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Особливу увагу слід приділити тому, як ви ставитеся до інших. Усі погані риси характеру слід ховати і показувати іншим. Якщо ви негативні, постарайтеся контролювати свої емоції та почуття. Неприпустимо заздрити, скандалити, лаятися, конфліктувати, будувати підступи, починати погане або скупитися.

Важливо знати, що найдовшої ночі року темні і злі сили активізуються. Вони часто провокуватимуть людей на щось зле, перевірятимуть їх. Якщо піддатися на провокації, може початися чорна смуга. Успіх відвернеться і життя навряд чи здасться солодким.

День зимового сонцестояння, скріншот з відео
День зимового сонцестояння, скріншот з відео

Не можна поспішати, ухвалюючи важливі рішення. Це погано. Краще відкласти важливі завдання другого дня і уважно продумати кожен крок.

Не рекомендується ходити магазинами. Справа в тому, що куплені речі можуть бути неякісними, не прослужити довго або взагалі ви можете помилитися з вибором.

Не варто піддаватися сумним думкам, плакати чи згадувати про сумні речі, що сталися у вашому житті. Ми повинні позбутися всіх поганих думок.

Представницям прекрасної статі не можна скористатися книгами чорного кольору. Вважається, що за порушення цієї рекомендації можна стати вдовою.

Не рекомендується проводити вечір на самоті. Потрібно знайти хорошу компанію, наприклад, зустрітися з друзями.

Серіал "Друзі", popcornnews
Серіал "Друзі", popcornnews

Простий спосіб реалізувати свою мрію на зимове сонцестояння

Під іншу свічку покласти аркуш паперу із заповітними мріями і вимовити: "Зимове сонцестояння мою мрію виконує, мені щастя приносить і благословляє. Все, про що я проситиму, виконає та виконає. Хай буде все так!".

Залишити аркуш паперу в такому положенні, поки свічка не згасне. Потім його необхідно сховати в затишному місці та берегти до того моменту, коли мрія реалізується.

Величезну користь у цей день принесе медитація, завдяки якій можна позбутися від негативної енергетики. У процесі медитування дуже важливо припустити, що заповітна мрія вже здійснилася.

Мапа Бажань. Фото: youtube
Мапа Бажань. Фото: youtube

Нагадаємо, щодня на рахунку: що потрібно зробити всім українцям до Нового року, 2024 інакше не почнете добре

Знай.ua писав, не знаєте, що подарувати на Новий рік? Цей список вас виручить - презенти на будь-який смак.