В Україні тривають облави тренажерних залів працівниками ТЦК. Після Хуста, повістки почали стрімко роздавати у спорзалах Дніпра, Києва та інших українських міст. Однак, як помічають українці, військкоми чомусь оминають елітні заклади, де зазвичай відпочивають та тренуються чиновники та інші заможні люди.

Ці події також прокоментував український блогер Богдан Беспалов.

Рейди ТЦК. Фото: скрін відео
Рейди ТЦК. Фото: скрін відео

Після того, як українці почали обурюватися масовим врученням повісток, Закарпатському обласному ТЦК зазаначили про те, що люди, які займаються в спортзалах, не мають жодних переваг перед військовими ЗСУ.

"На нашу думку, ті чоловіки призовного віку, які свідомо уникаючи військової служби, займаються в спортивних залах або розважаються в відпочинкових комплексах, не є привілейованими порівняно з військовослужбовцями ЗСУ, які в непростих умовах тримають оборону та б'ють ворога", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

ТЦК штурмують Тернопіль та Київ. Фото скріншот Telegram
ТЦК штурмують Тернопіль та Київ. Фото скріншот Telegram

Блогер Беспалов зауважив, що працівники ТЦК чомусь не поспішають у заклади столиці, де відпочивають та займаються спортом впливові чиновники, як до прикладу клуб відпочинку "Царський" чи інші елітні клуби.

"Сьогодні облава в спортзалах Києва. А чому не ходять ТЦК вручати повістки в "Царський" та інші елітні клуби, де тренуються діти мажорів, самі чінуша? А ні, тож інше... Якщо прикриваєтесь фразами "не є привілейованими порівняно з військовослужбовцями ЗСУ" так покажіть рівність ВСІХ громадян" - обурюється Богдан.

Нагадаємо, повістки вручатимуть по-новому: які зміни анонсували

Як повідомляв "Знай.uа", спрацювало? Українець задонатив на ЗСУ, щоб самому не потрапити на фронт - що вирішив суд

Знай.uа писав, "краще перейде на бік ворога": українець відмовився воювати, але спокійно жити далі йому не дали