Аварійність київського метрополітену насправді значно серйозніша, ніж відомо багатьом на цей час. Це спричинили численні забудови, які часто виправдовував мер столиці. Про це в соціальній мережі X, написав активіст та ветеран ЗСУ Олег Симороз.

Транспортний колапс у Києві може посилитися, адже багато гілок метро перебувають у жалюгідному стані.

Метро, фото: Знай.ua
Метро, фото: Знай.ua

Так, Олег Симороз зазначив, що на червоній гілці є загроза закриття станцій "Дніпро", "Гідропарк", "Лівобережна", "Дарниця", "Чернігівська" та "Лісова". Причина – критично аварійний стан мосту Метро. При цьому ремонтні роботи не провадяться.

Багато проблем на синій гілці метрополітену. Зокрема:

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще
  • Героїв Дніпра – Мінська – Оболонь – просідання тунелів внаслідок будівництва ТРЦ Дрім Таун;
  • Героїв Дніпра - тріщини на станції внаслідок незаконного будівництва ТРЦ Оазис над станцією, яку Кличко називав "зміцненням ґрунтів";
  • Контрактова площа - через будівництво скляного мосту ґрунтові води змінили рух та пішли у тунель із порушенням ізоляції.

Віталій Кличко. Фото: скрін youtube
Віталій Кличко. Фото: скрін youtube

Це лише частина проблем, які виникли через активну забудову столиці, яка проводилася з порушеннями, а нерідко незаконно.

"Це все результат до чого можна дійти, коли мер 9 років займається земельним дерибаном, витрачає кошти на все, що завгодно, тільки не на критичну інфраструктуру. Безболісно це все не пройде, але ви робіть нарешті політичні висновки!", - заявив ветеран.

Аварійність метро Фото: скрін twitter.com/symorozofficial
Аварійність метро Фото: скрін twitter.com/symorozofficial

Раніше портал Знай повідомляв, замість оборони - ремонт сходів: у Києві пустять на вітер більше 3,5 млн гривень

Також наш портал інформував, два мільярди гривень на провалені контракти: розслідування ЗМІ показало, як Міноборони втратили бюджетні кошти.

Крім того, ми писали, поки росіяни будують заводи з дронами, у Києві перед зимою оновлять газони: скандальний тендер більш ніж на 2 мільйони.