Це чудовий час для ділових поїздок та зустрічей. Пам'ятайте, що у вирішенні проблем особливо допоможуть почуття такту, гарні манери та доброзичливість.

У сфері романтики та стосунків понеділок буде чудовим днем ​​для зізнань, запрошень на побачення, відкритого прояву почуттів та взаємного збагачення при спілкуванні.

Овен

Знак зодіаку Овен, фото: Pinterest
Знак зодіаку Овен, фото: Pinterest

Успіх супроводжує практичні дії. До успіху, швидше за все, приведуть зусилля двох видів: які представляють результати наполегливої ​​праці та досвіду і ті, які робляться ретельно і методично і орієнтовані кінцевий успіх. Вдалими у цей період стануть стоматологічні процедури чи видалення катаракти. У цей час усі механічні та фізичні системи функціонують безперебійно. Машина або інше механічне обладнання, куплене в цей час, напевно, прослужить багато років. Традиціям і владі буде приділено належну увагу та надана повага, і це допоможе вам досягти істотних переваг.

Телець

Знак зодіаку Телець, фото: Pinterest
Знак зодіаку Телець, фото: Pinterest

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

На шляху до особистого та економічного зростання, інтелектуальних здобутків та визнання, політичного успіху та духовної самореалізації у цей період вам напевно зустрінеться чимало перешкод. Нескінченні правила та вказівки, розпорядження представників влади і навіть звичайна наполеглива робота можуть здатися марними і стати факторами, що перешкоджають вашому прогресу. Низка неприємностей може бути пов'язана з вашим батьком або його впливом. Незважаючи на негативний потенціал, прикрі обставини можуть бути лише тимчасовим випробуванням вашої сили та рішучості – випробуванням, яке ви можете витримати.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Ваші звичайні джерела інформації можуть вичерпатися, вибраний вами шлях до духовного розвитку втратити свою привабливість, а економічне зростання та загальне процвітання зупинитися. Однак усе це передбачає необхідність серйозніше поставитися до всього перерахованого вище, що саме собою є позитивною зміною. Вам доведеться пожертвувати частиною того, чого ви досягли у житті. Якщо ви здобули багатство, настав час стати філантропом. Якщо ви досягли знань та досвіду, треба поділитися ними з іншими людьми. Традиції та правила звернуться проти вас, якщо раніше ви дозволяли собі занадто багато особистої свободи і часто нехтували впорядкованістю. Для вашої користі слід знизити темп ваших зусиль.

Рак

Рак, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Рак, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Несвоєчасність дій, колишні невдачі та недостатня щедрість завадять вашому особистому зростанню, економічному процвітанню, духовній самореалізації та інтелектуальним прагненням. Від вас вимагатимуть частково пожертвувати своїм процвітанням чи успіхом, щоб допомогти оточуючим, але ви не зможете зробити це. Можливо, ви посваритеся зі своїм батьком чи вам доведеться взяти на себе його обов'язки. Якщо ж, незважаючи на потенційно негативний характер цього періоду, більшість ситуацій вирішаться без проблем, не слід приймати свою удачу як належне або випробовувати долю, навмисне створюючи ситуації, в яких виникнуть вищеописані обставини.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Цей період навряд чи зміцнить вашу впевненість у собі. Якщо ви сподіваєтеся на легкий успіх, на вас чекають перешкоди. Прикрі ситуації ще більше ускладняться, якщо ви піддастеся нетерпінню чи зневірі, коли люди чи обставини кинуть вам виклик або загрожуватимуть вашому успіху. Уникайте виявляти зарозумілість або гнів, що заважають прислухатися до доброї поради тих, хто старший і мудріший за вас. Якщо ви займаєте керівний пост, нерозсудливо користуватися своїми перевагами, щоб знехтувати традиціями та владою. Щоб упоратися з нинішніми обставинами, важливо виявити розумний консерватизм і продовжувати неухильно рухатися своїм курсом.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Цей тиждень сприяє діяльності, пов'язаній із спілкуванням, освітою, літературною творчістю, технічними навичками, дизайном, комерцією, комп'ютерами та подорожами. Це означає успіх нових підприємств у цих сферах, а також є запорукою того, що ваші попередні зусилля та досвід принесуть довгоочікувані плоди. Встановлені контакти можуть виявитися неоціненним джерелом інформації або допомоги. Більшість контактів цього періоду будуть сприятливими. Найбільш вдалий підхід - застосування традиційних ідей та методів. Але якщо ви є прихильником нетрадиційних поглядів і впевнені у своїй правоті, їх можна успішно впровадити в існуючі проекти.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Якщо ви погодитеся на якийсь час забути про свої цілі, індивідуальність і, можливо, навіть про гордість, ви благополучно переживете цей тиждень. Колишні невдачі у виконанні своїх обіцянок чи прийнятті він відповідальності знову почнуть переслідувати вас. Вашим задаткам лідера, цілісності, чесності та великодушності буде кинутий виклик з боку тих, хто старший за вас або займає більш високе становище. Життєвої сили та сили волі буде бракувати, або вони виявляться неефективними у подоланні нинішніх обставин. Якщо ви порушите правила або спробуєте досягти свого за будь-яку ціну, ви втратите щось цінніше. Перевтома та стрес можуть представляти серйозну проблему для здоров'я.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Люди, які старші за вас за віком, у ці дні вважатимуть вас особливо привабливою і привабливою людиною. Намагайтеся розважити їх, поспілкуйтеся з ними – при цьому у виграші виявляться всі. Надзвичайно вдалими будуть романтичні захоплення, партнерство, взаємини з жінками та спільні підприємства. Перевага виявиться на боці давніх союзів. Якщо шлюб, романтичне захоплення, ділове партнерство, світське знайомство чи дружба розпочалися у період, їм забезпечені успіх і довголіття. Світські та дипломатичні контакти будуть важливими та щирими. Цей період чудовий для поєднання корисного із приємним.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Ваше життя підходить до переломного моменту. Ви критично оцінюєте свої цілі, досягнення та невдачі. Необхідно обміркувати колишні невдачі та розчарування, але ще важливіше з'ясувати, який досвід ви набули. Відмовившись піддатися депресії та зневірі, а також нікчемному потуранню своїм слабкостям, якого слід уникати за будь-яку ціну, ви почнете представляти своє майбутнє більш упорядкованим та цілеспрямованим. Ймовірно, це призведе до серйозної спроби змінити чи припинити нинішні відносини та ситуації, які завадять запланованому вами зростанню.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Обставини спонукають вас обмежити свою особисту свободу та незалежність. Головне в цьому випадку – не здаватись. Якщо ви не ретельно обмірковуватимете свої ідеї і зневажите наміченими планами, то, зрештою, зіткнетеся з опором оточуючих. Прогрес в організації груп та перерозподіл обов'язків буде сповільненим, йому перешкоджатимуть відстрочення та численні заборони. Якщо ви є постійним учасником групової діяльності, на вас у цей період будуть покладені додаткові обов'язки.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Цього тижня ви можете стати свідком боротьби, в якій не буде переможців. Влада кидає виклик владі, минуле протистоїть сьогоденню та майбутньому. Можливо, в цю битву доведеться вплутатися і вам. Існує ймовірність, що хоч ця битва не матиме до вас безпосереднього відношення, ваш контроль над своєю вузькою сферою впливу опиниться під загрозою внаслідок боротьби більш могутніх сил. Навіть якщо все йде досить гладко, пам'ятайте, що зараз не варто маніпулювати обставинами у своїх цілях, стягувати борги, домагатися задоволення, мстити чи відкрито кидати виклик традиціям та владі.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Це період позитивної енергії. Всі сприятливі події, що трапляються в цей час, напевно, будуть вагомими і тривалими. Вдалі можливості слід розглядати з двох точок зору – минулого та сьогодення. Наполеглива робота, планування та організованість, що були присутніми в минулому, можуть принести заслужену винагороду. Навколишні висловлять захоплення вашою відданістю, чесністю, великодушністю та цілісністю. Ви зможете виправити помилки, які в минулому призвели до невдач, та скористатися набутим досвідом, щоб розпочати нове. Якщо ви давно прагнули до керівного посту, настав час зайняти його.

Нагадаємо про гороскоп на грудень-2023 для всіх знаків Зодіаку: чорна смуга Овнів, удача Стрільців та зміни Водоліїв.

Раніше ми повідомляли, що Зелений Дракон не поскупиться: що чекати знаків східного гороскопу в 2024 році .