Чоловік розповів, як він «прожив ціле життя» після того, як знепритомнів.

Інтернет приголомшила страшна історія про чоловіка, який все життя прожив із дружиною та дітьми, перш ніж прокинувся після аварії. Його історія була опублікована на Reddit, де чоловік зустрів жінку, яка змусила його серце "пропустити удар". Названа «історією про лампу», вона зібрала багато переглядів, коли також поширилася в TikTok.

Лікарня, фото: скріншот з відео
Лікарня, фото: скріншот з відео

Чоловік, ймовірно зі США, сказав, що "перебуваючи на землі, я жив іншим життям". Він додав: "Я зустрів чудову дівчину, від неї в мене забилося серце і почервоніло обличчя".

Він продовжив:"Я переслідував її кілька місяців і розправився з кількома хлопцями-дурнями, перш ніж нарешті завоював її прихильність. Через два роки ми одружилися, і майже одразу ж вона народила мені дочку. У мене була чудова робота, і моїй дружині не доводилося працювати поза домом. Коли моєї доньці було два роки, дружина народила мені сина. Мій син був радістю всього мого життя, я заходив у його кімнату щоранку перед відходом на роботу і любив його і свою дочку. Якось, сидячи на дивані, я помітив, що перспектива лампи була дивною, наче перевернутою. Вона все ще була в 3D, але… просто… неправильною.»

Популярні новини зараз
Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

родина
родина

Чоловік був "зачарований" і не міг відвести від цього погляду.

"Я не спав усю ніч, дивлячись на неї, а наступного ранку я не пішов на роботу, щось було не так з цією лампою, - додав він. - Я перестав їсти, спочатку вставав з дивана тільки для того, щоб сходити у ванну, але незабаром перестав і це робити, бо не їв і не пив. Я три дні дивився на чортову лампу, перш ніж моя дружина дійсно занепокоїлася, вона попросила когось прийти і спробувати поговорити зі мною, до цього часу моя свідомість почала губитися, і моя дружина була в сказі. Вона відвела дітей у будинок своєї матері якраз перед тим, як у мене сталося прозріння… лампа несправжня… будинок несправжній, моя дружина, мої діти… все це нереально… останні 10 років мого життя нереальні!"

Докладніше пояснюючи те, що він тоді бачив, чоловік розповів: "Лампа почала рости ширше і глибше, її розміри все ще були перевернутими. Це зайняло весь мій огляд, і все, що я міг бачити, було червоним, я чув голоси, крики, всілякі дивні звуки, і я відчув біль… чортову чортову тонну болю… Перші слова, які я сказав, були: " немає зубів", і я відкрив очі. Я лежав на спині на тротуарі в оточенні незнайомих мені людей, багато хто був у паніці, я був в замішанні".

ДТП. Фото Freepik
ДТП. Фото Freepik

Після того, як чоловік опритомнів і повернувся до місць після інциденту, поліцейський допоміг чоловікові вийти на тротуар, перш ніж його доправили до лікарні.

Він пережив близько 3 років жахливої ​​депресії, оскільки оплакував втрату сім'ї, яка була ідеальною і яка ніколи не існувала.

Нагадаємо, що 38-річна вчителька спокусила 12-річного школяра, але її відпустили з поліції, після чого вона взялася за старе.

Раніше ми повідомляли, що хлопець зробив дівчині найромантичнішу пропозицію, але загинув до того, як вона сказала "так", кадри останніх хвилин.