У Львові поліцейські затримали 17-річного хлопця, який обдурив двох пенсіонерок та видурив у них чималу суму.

У 80-річної жінки 2 тисячі гривень, а у 78-річної – 140 тисяч. Для обох бабусь підліток вигадав однакову байку: нібито їхні сини потрапили в аварію та терміново потрібні гроші на операцію. Хлопцеві загрожує до 8 років в'язниці, повідомляє прес-служба львівської поліції.

Поліція, скріншот: YouTube
Поліція, скріншот: YouTube

Одна з жінок зазначила, що їй зателефонували. Це був незнайомий чоловік, який одразу заявив, що її син потрапив у ДТП і отримав серйозні травми.

"Жінка повірила в цю вигадану історію і оскільки не мала вдома готівки, передала зловмиснику банківську картку, з якої той зняв та привласнив 2 тис. грн", - заявляють правоохоронці.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Пізніше, звісно, ​​з'ясувалося, що її син в аварію не потрапляв. Тоді пенсіонерка звернулася по допомогу до поліцейських. Аналогічно обдурив і іншу 78-річну пенсіонерку зі Львова. Але тільки вона віддала всі гроші з дому. А це 140 тисяч гривень.

Поліція, штраф, скріншот: YouTube
Поліція, штраф, скріншот: YouTube

Тоді поліцейські і дізналися, що і до того, і до іншого випадку причетний 17-річний житель Кіровоградської області, який на якийсь час переїхав до Львова. Наразі йому загрожує до 8 років позбавлення волі за шахрайство.

Нагадаємо, чоловік 3 роки оплакував свою сім'ю, якої ніколи не існувало

Як повідомляв "Знай.uа", 115 людей загинуло через підрив бомби в літаку, яку підклали шпигуни: підмовив президент

Знай.uа писав, мама викинула дитину в смітник, а вона стала мільйонером і зробив щось на честь батьків