Як зробити себе щасливішим на порозі нового року - поради від режисера, яка більшу частину життя провела у депресії.

Дівчина Ніколь Мей радить почати "покращення" з того, щоб перевірити своє фізіологічне та психічне здоров'я.

Новий рік, фото з вільних джерел
Новий рік, фото з вільних джерел

Перевірка свого здоров'я - це турбота про себе, це налаштує вас на позитивний тон, або покаже реальну картину, чи варто нудьгувати за станом здоров'я. Щодо відвідувань психолога такі візити точно не зашкодять, адже навіть якщо проблем і не має, у психологічному кабінеті завжди можна дізнатися щось нове.

Хобі. Фото: Youtube
Хобі. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Ще одна порада від Ніколь Мей – розмова із сонцем. Незалежно від того, чи знаходитесь ви на природі або в машині, почніть з розмови про те, як пройшов ваш день і що ви ставитеся до людей навколо вас.

Пейзаж з сонцем. Фото: youtube
Пейзаж з сонцем. Фото: youtube

Наступна порада – це зайнятися своїм дитячим хобі, наприклад малювати, робити фігурки з бісеру, або ще щось. Це допоможе відволіктися, сфокусувати увагу на виконанні монотонних речей. Можливо, вам вдасться зробити до нового року власну дизайнерську річ, яка прикрашатиме будинок.

Режисер попереджає, що якщо ви помічаєте за собою певні депресивні розлади, то малюванням та розмовами із сонцем говорити не варто, слід звертатися до термінових служб допомоги чи лікарні до психолога.

Фарби для малювання. Фото: Youtube
Фарби для малювання. Фото: Youtube

Нагадаємо, що Зелений Дракон не поскупиться: що чекати знакам східного гороскопу у 2024 році.< /span>

Раніше ми повідомляли, що Дерев'яний Дракон точно візьме їх під крило в 2024: 4 знаки Зодіаку стануть щасливчиками за місяць.