В Україні спостерігаються проблеми з доступом до зв'язку та фінансових сервісів через серію DDoS-атак. Почалося це з проблем у мережі Kyivstar, через що багато українців тимчасово залишилися без зв'язку. Обіцяють, що проблеми буде виправлено найближчим часом.

Проте ситуація виявилася ширшою. Тепер ворожі атаки торкнулися інших сервісів: додаток Monobank і систему оператора Vodafone. Користувачі зіткнулися з помилками у додатках, що викликало невдоволення та занепокоєння.

Так, Олег Гороховський підтвердив інформацію про те, що на Монобанк зараз відбувається хакерська атака і показав відповідний графік.

DDoS-атака на Monobank / фото: Telegram
DDoS-атака на Monobank / фото: Telegram

У свою чергу, програма в системі Водафон також видає помилку.

Популярні новини зараз
Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Проблеми у програмі Водафон / фото: скріншот Telegram
Проблеми у програмі Водафон / фото: скріншот Telegram

Водночас, у Сумах, через збої в роботі мережі Kyivstar, система оповіщення повітряної тривоги про надзвичайні ситуації стала неактивною. Це може спричинити небезпеку для мешканців, оскільки важливі попередження про безпеку стали недоступними у разі надзвичайних обставин.

Це серйозні проблеми, які можуть вплинути на безпеку та комфорт життя людей. Фахівці працюють над усуненням проблем, але поки що ситуація залишається нестабільною.

Ми сподіваємося, що ці новини не несуть за собою неприємних наслідків, оскільки не своєчасне звучання повітряних тривог може призвести до великої трагедії для людей, які не вчасно наслідують притулок на випадок ракетної небезпеки.

Нагадаємо, "Повна катастрофа": масштабний збій у "Київстар" кинув у паніку стать України

Раніше ми писали про те, що українка виявилася по вуха в боргах через щедрість Monobank: чим небезпечний високий кредитний ліміт