Синоптики прогнозують, що найближчими днями над Київщиною переважатиме похмура погода з опадами у вигляді мокрого снігу та дощу. Температура повітря як вдень, так і вночі триматиметься близько 0 градусів.

У четвер очікується погіршення погодних умов через проходження циклону. Можливі помірні інтенсивні опади у вигляді мокрого снігу та дощу. Також прогнозується невелике потепління.

Погода зима. Фото Freepik
Погода зима. Фото Freepik

Наприкінці тижня опади мають припинитися, проте повітряні маси із північного заходу знову принесуть похолодання.

За прогнозами синоптиків, така нестійка та холодна погода триватиме кілька днів. Тому слід бути готовим до мокрого снігу та дощу та не забувати теплі речі та парасольки. А щоб підняти настрій у такий похмурий час, радимо одягати яскраві кольори та шукати приємні моменти у буденних речах. Бережіть себе та своє здоров'я!

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки
Показати ще

Дуже важливо бути підготовленим до заморозків - виділити гроші на теплі речі або витягнути їх з шафи.

Негода в Одеській області
Негода в Одеській області

Нехай похмура чи сніжна погода за вікном буде приводом сповільнитися, зігрітись теплим чаєм із книгою чи подивитись давно запланований фільм під пледом. Коли на вулиці непривітно, вдома можна створити затишну атмосферу, а заразом насолодитися часом для себе.

Нагадаємо, популярний автомеханік пояснив, скільки потрібно прогрівати машину взимку: багато хто "старіє", поки чекає

Як повідомляв "Знай.uа", сніг, дощ та температурні гойдалки: чого чекати від погоди цього тижня 11-17 грудня

Знай.uа писав, гороскоп на тиждень 11-17 грудня для всіх знаків Зодіаку: помилки Риб, гординя Львів та проблеми Тельців