За даними Державної податкової служби, станом на 1 грудня 2023 року 488 осіб із громад Львівської області задекларували за минулий рік доходи понад 1 мільйон гривень кожен.

Загалом ці громадяни-мільйонери задекларували 4 мільярди 402 мільйони гривень зароблених коштів. Відповідно, до сплати до бюджету вони вказали 162,4 мільйона податку та 25 мільйонів військового збору.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Найбільше заможних осіб зареєстровано у таких територіальних громадах Львівщини:

  • Львів – 345 громадян;
  • Стрий – 19 громадян;
  • Червоноград – 10 граждан;
  • Давидов – 9 громадян;
  • Дрогобич – 8 громадян;
  • Івано-Франківськ – 6 громадян.

Порівняно з минулим роком кількість місцевих мільйонерів зросла. Так, у 2021 році 405 мешканців Львівщини задекларували річний дохід понад 1 мільйон гривень кожен. Загальна сума їхніх доходів становила 3,6 мільярда гривень. Найбільше заможних осіб також було зареєстровано у Львові – 277 громадян.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців
Показати ще

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Відтак спостерігається позитивна динаміка зростання фінансово забезпечених мешканців Львівщини. Ось тільки під час повномасштабної війни, якою ціною були зароблені ці гроші.

Нагадаємо, нові тарифи на воду та каналізацію: хто платитиме більше

Як повідомляв "Знай.uа", 3,55 грн за кВт: українцям натякнули на весняний перегляд тарифів

Знай.uа писав, знову на підйомі:що на нас чекає з тарифами на електроенергію в 2024