Історії із сучасного життя росії іноді бувають настільки дивними, що здається ми потрапили до якогось кіно, де режисер забув про почуття міри. Країна-агресор, спонсоруючи війну в Україні, так сильно забула про свій народ, що він почав роздавати їжу собі сам, причому вельми незвичайним способом.

У Нижньовартівську людям уже доводиться йти на крайні заходи, щоб проіснувати ще трохи. Так, у мережі з'явилося відео того, як у місцевий магазин "Магніт" щовечора стікаються натовпи людей за простроченими продуктами.

Відео показує, як у магазині виносять їжу прямо до сміттєвих баків, а народ активно перерозподіляє "подарунки" з полиць. З російських пабліків стало відомо, що відбувається це буквально щовечора.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця Українцям, які прибувають в Норвегію, встановили жорсткі правила – про гостинність можете забути "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Зрозуміло, що щастя від таких пригод просто зашкалює: сидиш із візком у під'їзді, грієшся, поки зміна у співробітників магазину не закінчиться, а потім обираєш собі частування, щоб хоч на якийсь час забути, що держава не така вже дбайлива.

У російському Telegram-каналі, що опублікував це відео, запропонували ідею роздавати їжу всередині магазину,«щоб картина не виглядала так принизливо». Адже краще, коли ти дивишся на свій новий бутерброд у зручній обстановці, ніж коли сусіди згортають із полиць яблука прямо біля урни.

Але чесно кажучи, що краще, а що гірше в цій ситуації — не так уже й зрозуміти.

Втім, у коментарях хтось добре помітив, що «натомість Росія стала з колін» . Ну а питання про те, хто зголодніє або отруїться від цього повстання колін, залишається відкритим.

А ми нагадаємо,криваві рублі дорожчі за сумління: Жанна Бадоєва замінить Максима Галкіна на головному каналі пропагандистів

Раніше Знай.ua писав про те, що відомий астролог звинуватила Потапа у роботі на Росію: "Йому важливо...