У соціальних мережах набирає популярності відео спілкування військовослужбовця та священика у Львівській області.

Це сталося 12 грудня у селі Дуліби. Воїн ЗСУ не підбирав слів, звертаючись з "противником". Він погрожував йому, обіцяючи, що той опиниться в ТЦК, якщо він особисто не з'явиться туди. Чоловік, крім цього, згадує, що нещодавно поховав власного сина.

"Якби я міг, то тебе задушив би", - якось заявив він.

Як виявилося, військовослужбовець "образився" на те, що говорив священик на похороні його дитини.

Популярні новини зараз
Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

"Ти мого сина зганьбив. Ти як його ховав у мене на подвір'ї, що ти йому казав – "раб божий". Звання не могло сказати ", - додав він.

Ситуацію був змушений прокоментувати голова Львівської ОВ Максим Козицький, заявивши, що це "особисте". Хоча й треба розібратися у події. Відео вірити не варто, це лише вирваний фрагмент з усієї розмови та контекст не зрозумілий.

"Те, що можу сказати точно: мобілізаційний процес не може відбуватися зі приниженням честі та гідності людини і не повинен переростати у зведення особистих рахунків", - додав Козицький.

Нагадаємо, штрафи вже не лякають: уклоністам пропонують жорстке покарання

Як повідомляв "Знай.uа", військкоми продовжують штурми спортзалів: куди ТЦК йдуть тепер

Знай.uа писав, молоді люди вирішили помститися ТЦК за облави у спортзалах: конфлікт переріс у бійку