Віталій Кличко, мер Києва, під час засідання Верховної Ради України висловив своє незадоволення недостатнім фінансуванням для армії в міському бюджеті, який має бути прийнятий 14 грудня.

У різний час Віталій Кличко став об'єктом різних конфліктів, що цілком очікувано з огляду на його роль мера столиці України.

Віталій Кличко. Фото: скрін youtube
Віталій Кличко. Фото: скрін youtube

Люди неодноразово виходили до Верховної Ради з плакатами та проханнями розглянути виділення бюджету на потреби армії, тоді як мер Києва підтримував виділення коштів на інфраструктурні проекти, такі як бруківка, дороги та інші ініціативи.

Минулого року з'явилася петиція, при наборі певної кількості голосів якої мер Києва обіцяв відповісти на запитання щодо витрачання бюджету. Але обіцяна зустріч так і не відбулася.

Популярні новини зараз
Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

Проте виявилося, що подібні ходи обурюють мера столиці. Сьогоднішнє засідання Верховної Ради України було відзначено зауваженнями Кличка з приводу мітингувальників біля КМДА, де він висловлювався про те, чому люди воліють нарікати на владу, а не служити в армії.

"У нас з мобілізацією є великі проблеми, коли переважна більшість хлопців віком від 20 до 40 років приходять і говорять гроші на ЗСУ... Вони морально підтримують, якщо серце болить, чому не одягають військову форму та не захищають країну?" – сказав на засіданні Кличко.

Раніше ми писали про те, хто б зараз міг перемогти на виборах мера Києва: КМІС та ТГ-канали провели опитування

Як повідомляв Знай.ua, таксисти набивають кишені: у Києві після закриття метро різко злетіли ціни

Також портал Знай.ua писав, що незаконні забудови Кличка можуть залишити киян без метро: ветеран назвав причину аварійності підземки