Астролог Ангеліна Вакуліна привідкрила завісу майбутнього 2024 року, який зовсім скоро настане. Жінка розповіла, які нові потрясіння чекають на нас.

Наступний рік астрологиня описала досить коротко. Вакуліна передбачила, що 2024 рік буде набагато складнішим ніж 2022 рік. Про це вона розповіла в інтерв'ю Главреду.

Обстріли. Фото: Youtube
Обстріли. Фото: Youtube

Цей рік для України кармічний, адже в ньому дуже багато трансформацій та важких подій. Але хороші події також будуть.

У військових діях буде відносне затишшя. Люди в деякий момент подумають, що все припинилось або точно йде на спад. Але ворог створить ілюзію, щоб трохи розслабити людей перед новим нападом. В наступному році можлива окупація українських міст.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Українцям, які прибувають в Норвегію, встановили жорсткі правила – про гостинність можете забути Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців
Показати ще

Астролог зазначає, що окупанти можуть спробувати прорватись знову у Харківську область та Сумську. Самих обласних центрів це не торкнеться, але в області можуть бути нові наступи. Росіяни накопичили якісь сили і спробують знову вдарити но містам. Але таких інтенсивних і масштабних дій, як на початку повномасштабного вторгнення точно не буде.

Окупація, скріншот: Youtube
Окупація, скріншот: Youtube

До березня 2024 року буде відносне затишшя без обстрілів та сирена, але потім почнеться досить гучний період. Затишшя буде для всієї країни, окрім східної частини України. На даний момент нічого не може вплинути на плани ворога, але наша перемога точно буде.

Нагадаємо, портал Знай, інформував "Самі не захочуть...": відома екстрасенсиня розповіла, коли воїнів ЗСУ відпустять додому

Раніше на порталі Знай повідомлялося, це заборонено дарувати на Новий 2024 рік: Зелений Дракон спалить всю удачу, прислухайтеся

Також, наш портал інформував, ракетні обстріли у святкові дні: екстрасенс попередила про загрозливі точки