Військкоми замість звичної роздачі повісток вигадали грамотніший підхід до мобілізації громадян. Відповідний захід провели на вулицях Львова. Про це повідомляється на офіційній сторінці у соцмережі facebook Львівського обласного ТЦК та СП.

У Львові представники місцевого ТЦК, спільно з військовослужбовцями Десантно-штурмових військ ЗСУ, замість масової роздачі повісток чоловікам, застосували грамотніший підхід залучення людей до армії.

Співробітники ТЦК. Фото: facebook.com/lvivobltck
Співробітники ТЦК. Фото: facebook.com/lvivobltck

Військовослужбовці провели агітаційні заходи, в рамках яких пропонували перехожим підписати контракт про службу у Збройних Силах України. Також людям роздавали інформаційні буклети, повідомляючи про переваги такого виду служби.

Співробітники ТЦК. Фото: facebook.com/lvivobltck
Співробітники ТЦК. Фото: facebook.com/lvivobltck

Популярні новини зараз
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Варто зазначити, що у більшості міст Українці співробітники ТЦК вживають кардинальніших заходів для залучення громадян до служби у лавах ЗСУ. Найчастіше це масова роздача повісток чоловікам на вулиці, біля супермаркетів, а останнім часом ще й у спортзалах, ТРЦ та кафе.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ТЦК проводять масові рейди у вихідні: під прицілом ТРЦ, маршрутки, ресторани.

Також наш портал інформував, у ТЦК пояснили основну проблему мобілізації в Україні: "Через 2 години відправляють на передову".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, заборонено чи 17-річним хлопцям перетинати кордон у розпал війни: адвокат пояснив важливі нюанси.