Буданов пояснив, скільки ще воюватиме росія: "Свої гроші вони рахують"

Кирило Буданов, фото: Знай.ua
Кирило Буданов, фото: Знай.ua

В українській розвідці вважають, що країна-агресор російська федерація не планує поки що вести війну проти України 2025 року. Однак не варто думати, що в Росії не рахують свої ресурси. Також українські розвідники зауважили, що росіяни мають проблеми з ресурсами для ведення війни. Про це розповів керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов на дискусійній панелі. За його даними, росіяни мають проблеми із ресурсами для війни.

Неплатникам приготуватися: комунальники посилили боротьбу з боржниками

Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Українців, які накопичили борги за опалення та гарячу воду, змусять заплатити через суд. Такий метод погашення заборгованості застосовують до затятих неплатників, які ігнорують нарахування попередніх періодів. Деякі споживачі накопичили чималі борги за опалення та гарячу воду. Рівень заборгованості викликає занепокоєння тепловиків і ставить під загрозу надання послуг іншим клієнтам, які справно оплачують рахунки. Для скорочення заборгованості комунальники змушені звертатися до суду, щоб у примусовому порядку стягнути кошти з несумлінних споживачів.

Зірка "Динамо" Олександр Алієв похизувався посвідченням УБД, однак українці не оцінили "папірець": "Воїни майже 20 місяців не можуть отримати"

Олександр Алієв. Фото скріншот з Instagram
Олександр Алієв. Фото скріншот з Instagram

Колишній футболіст київського "Динамо" Олександр Алієв потрапив у скандал. Він отримав посвідчення учасника бойових дій (УБД) і вирішив їм похвалитися перед своєю аудиторією, проте передплатники вважають, що колишній спортсмен не заслужено отримав такий документ. У відповідь на негативні коментарі, екс футболіст грубо накинувся на людей і заявив про те, що отримав УБД за те, що не втік на початку війни з країни та охороняв столицю. Частина в аудиторії вважає, що посвідчення куплено, тому що ексфутболіст не брав участі у бойових діях, а інші навпаки підтримують колишнього динамівця та хвалять за те, що він не втік на пошту повномасштабного вторгнення.

Працівник ТЦК показав шикарні фото з Домінікани

Публікація телеграм-каналу "Сніданок химери". Фото: скрін телеграм
Публікація телеграм-каналу "Сніданок химери". Фото: скрін телеграм

Така поведінка неодноразово ставала однією з головних тем для обговорення. Ще одна не менш хвилююча тема - поведінка корупціонерів та незаконні дії ТЦК, які можуть демотивувати військовозобов'язаних чоловіків. Нещодавно в Інстаграм, один з працівників територіального центру поділився пікантними фотографіями з відпочинку. На знімках видно, що чоловік відпочиває за межами нашої держави разом зі своєю обраницею. А за геолокацією можна визначити місце - Домініканська республіка. Працівник виклав на особисту сторінку не одне фото зі своєї закордонної поїздки, а обрав для цього різні часові відрізки.

Світова війна, голод, повені та епідемія: передбачення Нострадамуса на 2024 рік шокують

Нострадамус, кадр з YouTube
Нострадамус, кадр з YouTube

Ще один рік наближається до завершення, тож саме час звернутися до улюбленого провидця 16-го століття Нострадамуса і дізнатися, що чекає на світ у найближчі місяці. Старий Мішель де Ностредам (якщо використовувати його ім'я при народженні) передбачив, що кінець світу настане в 1999 році, але про всяк випадок у нього ще залишилося кілька карт в рукаві на 2024 рік.